KAŞ’TA YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE VATANDAŞLAR SABAH NAMAZINDA BULUŞTU
   Kaş İlçesi’nde yılın ilk gününde ilçe müftülüğü vatandaşları sabah namazında buluşturdu.
   2023 yılının ilk günü 1 Ocak Pazar günü Kaş İlçe Müftülüğüne bağlı Ağullu Mahallesi Merkez Camii'nde sabah namazında vatandaşlarla müftülük din görevlileri bir araya geldi.  Mehmet Gürlü imametinde eda edilen sabah namazı sonrasında İlçe Müftülük Vaizi Sedat Turhan tarafından kısa bir  sohbet gerçekleştirildi. Program tekbir, tehlil ve tesbihatın ardından dua ile sona erdi. Vatandaşların ailecek yoğun ilgi gösterdiği program sonrasında cemaate sıcak çorba, kahvaltı ve çay ikramında bulunuldu.
KARDEŞLİĞİ İYİLİKLERLE  KAŞ’TA YAYIYORLAR
Kaş İlçe Müftülüğü ekipleri Kardeşliği İyiliklerle ilçede yayıyorlar.
Türkiye Diyanet Vakfı Kaş Şubesi ile Kaş Müftülüğü Zekat Koordinatörlüğü görevli ve gönüllülerince hayırseverlerin emanetlerini Yayla Kılınçlı Mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.
KARDEŞLİĞİMİZİ İYİLİKLERİNİZLE TÜM TÜRKİYE'YE YAYIYORUZ
Kaş İlçe Müftülüğünde görevli ekipler yaptıkları açıklamada”Türkiye Diyanet Vakfı Kaş Şubesi ile Kaş Müftülüğü Zekat Koordinatörlüğü görevli ve gönüllülerimizce hayırseverlerimizin emanetlerini Yayla Kılınçlı Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırdık. Ayrıca, nakdi yardımda bulunarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzündeki tebessümlerine şahit olduk. İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu'nun selamını ileterek, hayır dualarına ortak olduk.”
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN SEMİNERLER VE MUHTELİF KONULARDA SUNUMLAR
Kaş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü görevlilerimiz tarafından, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Kasaba Mahallesi Yatılı Bölge Okulu- İmam Hatip Ortaokulu, Yeşilköy Mahallesi Emin Kasapoğlu Lisesi ve Yeşilköy Mahallesi Hilmi Toksoy Ortaokulunda seminerler ve muhtelif konularda sunumlar gerçekleştirildi. Öğrencilere ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığına ait gençlik dergisi olan ' Geçerken Dergisinin Aralık Sayısı' hediye edildi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim