Antalya 2'nci Amatör 4'üncü Grup'ta oynanan maçta Kaş Gençspor  Elmalı Yuvaspor'u 4-0 yenerek  play-off'a kalmayı garantiledi.
  Antalya 2. Amatör Lig 4. Grup’ta oynanan maçta, Kaş Gençspor  kendi sahasında Elmalı Yuvaspor’u 4-0 yenerek, ligin bitimine bir hafta kala play-Offa kalmayı garantiledi. Kaş Ağullu Stadı’nda oynanan maçı, Berkan Güler, Mustafa Demiray, Mahmut Sefa Türk  hakem üçlüsü yönetti. Maç, Kaş Gençspor’un vuruşu ile başladı. Maça hızlı başlayan taraf Kaş Gençspor oldu. Kaş Gençspor,  maçın 3. ve . dakikasında Abdurahman’la, 20. dakikada Umut’la net üç gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 25. dakikasında Kaş Gençspor’dan Abdurahman’ın ortasına Emre Ünlü nefis vurarak takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı 1-0 Kaş Gençspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
   İkinci yarının 70. dakikasında Kaş Gençspor’dan Batuhan’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Emre Ünlü, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Kaş Gençspor’u 2-0 öne geçirdi. Maçın 70. dakikasında Yuuvaspor’dan Tuncay’ın şutunu, kaleci Arif kornere attı. 80. dakikadaki Yuvaspor atağında Yunus’un şutu kale direğinden geri döndü. 82. dakikada Kaş Gençspor’dan Ahmet Çamuş, kafa ile attığı golle durumu 3-0 yaptı.  Maçın 90. dakikasında Kaş Gençspor’dan Ahmet Eriş durumu 4-0 yapan golü attı. Maçta 4-0 Kaş Gençspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla ligin bitimine bir hafta kala maçlarını tamamlayan Kaş Gençspor, oynadığı 8 maçta aldığı 6 galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile topladığı 19 puanla grubunu lider olarak bitirdi. Plaf -Off’a kaldı.
  Maçta, Elmalı Yuvaspor’dan Ramazan ikinci sarıdan kırmızı, yine Yuvaspor’dan Kadir sarı kart gören futbolcular oldu.
  
 
 
 
Editör: TE Bilisim