Kaşlıların Mehmet Ali Amcası son yolculuğuna uğurlandı.

   Kaş Belediyesinde 35 yıldır işçi olarak park ve bahçelerde bahçıvan olarak çalışan daha sonra emekli olan 87 yaşındaki Mehmet Ali Atılgan yaşlılığa bağlı olarak uzun zamandır hastalıkla mücadeledesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Kaşlılar tarafından sayılan, sevilen ve Kaşlıların Mehmet Ali amcasının ölümü Kaşlıları üzdü.

   Kaş Belediyesinde park ve bahçelerde sendikalı kadrolu işçi olarak çalışan boş zamanlarında ailesiyle birlikte balıkçı teknesiyle balıkçılıkta yapmıştı.  Daha sonra Kaş Belediyesinden emekli olan merhum Mehmet Ali Atılgan ailesiyle birlikte hayvancılık ve geleneksel Kaş Cuma Pazarında hayvan ürünleri, sebze meyve ve  yeşillik satarak pazarcılık yaparak hem geçimini sağlamak hemde pazarda eş, dost, arkadaşlarını görmek, sohbet etmek için sadece Cuma Günü geleneksel Cuma Pazarında pazarcılık yaptığını ve organik ürünler sattığını söylerdi. Bir süredir yaşlılığa bağlı olarak hasta olduğu için pazarada çıkamayan 87 yaşındaki Mehmet Ali Atılgan amcanın hayatta olan hanımı, 2 oğlu ve 3 kız evladı vardı.

KAŞ'TA KORUMA SAYESİNDE REKOR KIRILDI KAŞ'TA KORUMA SAYESİNDE REKOR KIRILDI

 Merhum Mehmet Ali Atılgan Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camiinde Cuma Namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına eski Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, emekli Kaş Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Kaş Aydın Haber Web sitesi ve Kaş Aydın Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Adem Aydın, merhumun ailesi, akrabaları, sevenleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları başkanları, temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Kaş İlçe Müftülüğü din görevlisi tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Cenaze namazının ardından merhumun cenazesi vatandaşların omuzunda cenaze aracına kadar taşındı. Yaklaşık olarak 48 yıl gibi uzun yıllar Kaş İlçesinde ailesiyle yaşayan Merhum Mehmet Ali Atılgan amcanın ailesine vasiyeti üzerine cenazesi cenaze aracıyla doğduğu Elmalı İlçesinin Avşar  Mahallesine götürülerek Avşar Mahalle  mezarlığında defnedildi.

   Kaş Aydın Web sitesi ve Kaş Aydın Haber Gazetesi ailesi olarak merhum Mehmet Ali Atılgan amcamıza Allah'tan rahmet diler, ailesine, akrabalarına, sevenlerine, uzun yıllar Kaş Belediyesinde işci olarak çalışarak emekli olan belediye camiasına ve Kaşlı vatandaşlara başsağlığı diler, geride kalanlara Allah'tan sabır temenni eder, mekanı cennet ruhu şad olsun. Nurlar içinde yatsın. Dualarımız rahmetli Mehmet Ali Atılgan amcamız için.

Editör: ADEM AYDIN