KAŞ'TA LİKYA SU YOLU YÜRÜYÜŞÜ

   Kaş'ta Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Likya Su Yolu Yürüyüşü ve Patara Yörük Göçü gerçekleştirilecek.

Kaş İlçesinde Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında 20 Nisan Cumartesi günü Likya Su Yolu yürüyüşü ve Patara Yoruk göçü programı gerçekleştirilecek.

20 Nisan Cumartesi Günü sabah 09:15 Kaş otogardan Delikemer’e ve 09.30 Kalkan otogardan Delikemer’e servis yapılacak. Dönüş 17:30’da Patara Köy meydanından Kalkan ve Kaş’a servis yapılacak. Araçlarıyla gelmek isteyenler, araçlarını sabah Delikemer’e bırakabilirler. Saat 17:30'da Patara köy meydanından Delikemer’e servis yapılacak.Öğle yemeği tavas  mevkiinde verilecek.

Sabah saat 10:00’da açılış konuşması, kortej oluşumu, keçi-koyun, at-eşek ve develerle yola çıkılacak.Yöreye özgü zeybek oyunlarıyla yürüyüş şenlendirilecek.

Dağların Sultanı Mihriban Hanım’ın kadın efeler grubu, Seki İbrahim Kebapçının temel grubu, Gölhisar’dan Çakır Ali Efe’nin grubu ve Likyalı Yörükler Patara grubu yürüyüşe şevk ve heyecan vereceğini belirten yetkililer yaptıkları açıklamada;" Turizm Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde 20 Nisan Cumartesi Günü yapılacak olan Likya Su Yolu Yürüyüşü ve Patara Yörük Göçü etkinliğine tüm vatandaşları davet ettiler.

KAŞ'TA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA "KUR'AN-I KERİM'E GEÇİŞ" COŞKUSU KAŞ'TA 4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA "KUR'AN-I KERİM'E GEÇİŞ" COŞKUSU

Rjykm

Editör: ADEM AYDIN