Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren görevine başladı. Ali Evren 1923 yılında kurulan Kaş Belediyesi’nin tarihindeki ilk Kültür ve Sosyal İşler Müdürü oldu.

Ali Evren göreve başlaması dolayısı ile yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi; “ Kaş İlçemize bağlı Yeşilköy’de dünyaya geldim. İlk eğitimimi Yeşilköy’de, Ortaokul eğitimimi Kalkan’da, Lise Eğitimimi Antalya’da gördüm, Üniversite eğitimimi ise İzmir’de tamamladım. Manisa’da ilk defa sınıf öğretmeni olarak kamu görevine başladım.Bir kaç yıl öğretmenlik yaptıktan sonra, idareci olarak görevime devam ettim.Meslek hayatımın yüzde sekseni idareci olarak geçti.Okul Müdürlükleri, Müdür Yardımcılıkları ve Öğretmen Evi Müdürlükleri görevlerinde bulundum.

Son olarak Manisa’nın Demirci İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürütürken, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine atandım. Kendi ilçem olduğu için sevinçle, gururla ilçeme gelip hizmet etme heyecanını yaşıyorum. Güzel hizmetler edeceğimi umuyorum. Bu konuda yoğun bir çaba içerisinde olacağım.Üzerime düşeni fazlası ile yapmanın gayreti içerisinde olacağım. Başkanımız Sayın Halil Kocaer Kültür ve Sanat konusunda ne kadar hassas olduğunu beni buraya getirerek gösterdi.

Kaş’ta bir eksiklik olduğunu ve bir organizasyon eksikliği olduğunu düşündüğü için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün çalışmaya başlamasını istedi. Başkanımız tüm çalışma konularımızda bize tam destek veriyor. Kendisi bize moral güç ve destek veriyor. Kendisi sürekli aktif ve yoğun çalışan birisi. Bizlerde kendisini örnek alıyoruz ve kendisine duyarlılığından ötürü, çok teşekkür ediyoruz. Kaş ilçemiz kültür ve sanat anlamında dünyanın sayılı bölgelerinden birisi.Kaş her konuda bir dünya markası.

Kentimizde çok değerli yerli , yabancı sanatçılar ve insanlarımız var. Sanatçılarımız, halkımız , öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz birlikte olup, Kaş kültür ve sanatını ileri daha fazla nasıl taşıyabileceğimizi tasarlayacağız. Geçmişimizi unutmadan bunu yapacağız. Geçmiş yaşamları ve bu günümüzü birlikte düşünerek yapacaklarımızı tasarlayacağız. Aralık ayından itibaren yoğun bir programa başlayacağız.İnsanlarımız ile bir araya geliyoruz. Görüşlere açığız. En küçük çocuğumuzdan, en yaşlısına herkesin fikirlerine önerilere ihtiyacımız var.Uygulanabilir olanları dikkate alacağız.”    
 
 
Editör: TE Bilisim