Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı. Ödülleri takdim eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya’yı hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’da yeşil dokuyu çoğaltmak, çevre ve doğa sevgisini şehrin her noktasında hissedilmesini sağlamak amacıyla bu yıl dördüncü kez düzenlediği En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Dereceye girenler ödüllerini Başkan Muhittin Böcek’in de katıldığı törende aldı.

7 KATEGORİDE DÜZENLENDİ

Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan yarışma bu yıl en güzel balkon, konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi, teras ve hobi bahçesi olmak üzere toplam 7 kategoride düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen ödül törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Doç. Dr. Reyhan Erdoğan başkanlığındaki jüri üyeleri, danışmanlar, daire başkanları ve davetliler katıldı.

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Jüri üyelerine yarışmaya sağladıkları katkılardan dolayı plaket takdim eden Başkan Muhittin Böcek, yarışmanın bugünlere gelmesine katkı koyan herkese teşekkür etti. Belediyeciliğin insan hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Başkan Böcek, bu anlayışla siyasetteki 25. yılında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kente hizmet edeceğini ifade etti. Yarışmaya katılım sağlayanlara teşekkür eden Başkan Böcek, “Antalya’da 19 ilçemiz 913 mahallemiz var. Bu yarışmanın diğer ilçelerimize de örnek olacağını düşünüyorum. Bu azim ve kararlılıkla odalarımızla da işbirliği içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştirecek, hep birlikte Antalya’mızı güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

JÜRİ BAŞKANINDAN ÖRENK OLUN ÇAĞRISI

Jüri Başkanı Doç. Dr. Reyhan Erdoğan da Antalyalı olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, “Kentimizi daha yaşanabilir kılmak için bizler elimizden geleni yapma çabasındayız. Küçücük dokunuşlarla evlerimizin, iş yerlerimizin dışa açılan pencereleri olan balkonlarımızdan başlayarak dış mekânlarımızı bitkilerle donatarak güzelleştirmek, kentimizin estetiğine katkı sağlamak çabasındayız. Bu şekilde çevremizdekilere güzel örnek oluyoruz” diye konuştu. Erdoğan, yarışmada dereceye girenlerden çevrelerini güzelleştirmeye devam ederek herkese örnek olmalarını istedi.

49 BİN TL PARA ÖDÜLÜ DAĞITILDI

Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Her bir kategoride birinciye 4000 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye ise 1000 TL para ödülü verildi. Yarışmada toplam da 49 bin lira para ödülü dağıtıldı.
 
Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan En Güzel Bahçe, Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması’nı kazanan isimler şöyle:
 
Apartman Bahçesi
1.Yasemin Soyseçkin Atila
2.Tahir Bayındır
3.Türkan Şanlı
 
Balkon
1.Funda Oksev
2.Aysel Yalay
3.İbrahim Er
 
Hobi Bahçesi
1.Süleyman Yanar
2.Kemal Bilaloğlu
3.Mustafa Karaduman
 
İşyeri Bahçesi
1.Şenol Çimen
2.Muzaffer Koçak
3.Elmas Yörük
 
Konut Bahçesi
1.Özgü Akbulut
2.Berrin Güven
3.Nahide Kanbur
 
Site Bahçesi
1.Şehriban Ekici
2.Salih Kuşçuoğlu
 
Teras
1.Ebru Canoğlu
2.Müslüm Çopur
3.Tayfun Kondak
 
Editör: TE Bilisim