Kaş’ta yaşayan Fotoğraf Sanatçısı Yıldız Kalkan'ın  “ Üretimden Tüketime İpek ve Deve Güreşleri “ Temalı  Fotoğraf Sunumu  30 Kasım Perşembe Günü Saat 17:00'de Kaş Kültür Evi’nde gerçekleştirilecek.

Fotoğraf Sanatçısı Yıldız Kalkan, Kaş Kültür Evi’ndeki sunumu öncesinde Gazetemizi ziyaret etti. Yıldız Kalkan ziyaretinde gerçekleştireceği Fotoğraf sunumu ile ilgili olarak  açıklamalar da bulunarak şunları söyledi ; “ Bu sunumumuzda sanatseverlere 8 yıl boyunca üzerinde çalıştığım “Üretimden Tüketime İpek “ konusunda  ipek böceğinin beslenmesinden, iplik haline gelinceye kadar ki, tüm aşamaları Bursa, Söğüt ve  Bilecik’de fotoğraflanarak belgesel bir sunum haline getirilmiştir.

Aynı şekilde “ Deve Güreşleri “  Kaş Çayköy, Demre ve Kumluca’daki Deve Güreşi etkinliklerinden 10 yıl boyunca fotoğraflanarak hazırlanmıştır. Üretimden Tüketime İpek sergimiz Bursa’da, Adana’da ve İstanbul’da siyah beyaz fotoğraf sunumu yapıldı. Deve Güreşleri konulu fotoğraf sunumu ise BUFSAD etkinliği olarak Bursa’nın Nilüfer Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kaş Kültür Evinde sunulacak fotoğraflar, siyah beyaz ve renkli olarak çekildi ve orijinal şekliyle sunulacak.Toplam 200 fotoğraf sunulacak. Kaş’lı Sanatseverleri bu etkinliğimize davet ediyorum”
 
Editör: TE Bilisim