11'inci Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, 'Barbarlığa Karşı Umut Öyküleri' temasıyla düzenlenecek. 14-20 Mayıs tarihleri arasındaki festivalde toplam 24 film 70 gösterimle izleyiciyle buluşacak.

11'inci Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, Muratpaşa Belediyesi, Antalya Halkevleri, DİSK, Sine-Sen, Dev Sağlık İş, Basın İş, Türk İş, Tez Koop İş, Tek Gıda İş, KESK, SES, Türk Tabipler Birliği, sendika.org ve Çapul TV'nin ortaklığında 14-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festival boyunca Antalya, Burdur, Antalya'nın Elmalı, Kemer, Manavgat ve İbradı ilçeleri ile Burdur'un Yeşilova ilçesindeki toplam 14 salonda 24 filmin 70 gösterimi olacak. Festivalin açılışı ise 14 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Meltem Çarşısı'nda Ezgi'nin Günlüğü konseriyle yapılacak. Açılış filmi ise Metin Kaya'nın yönetmenliğini yaptığı 'Soluk' filmiyle olacak. Tamamı ücretsiz gösterimle sunulacak filmlerin gösterim saatleri ve salonlarına ilişkin bilgilere ise İşçi Filmleri Festivali'nin facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya hesapları ve www.iff.org.tr internet adresi üzerinden ulaşılabiliniyor.

Film gösterimlerinin yapılacağı salonlar ise şöyle Muratpaşa Belediyesi, KESK SESBES Antalya Şubesi, Antalya Halkevi, DİSK Dev Turizm İşçi Sendikası, Genel İş Sendikası, Tüm Emekliler Sendikası, Eğitim Sen Elmalı Temsilciliği, İbradı Belediyesi Muammer Aksoy Kültürevi, Muratpaşa Belediyesi Meltem Çarşısı, Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı-Cemevi, Eğitim Sen Kemer Temsilciliği, Manavgat Belediyesi, Burdur Belediyesi, Burdur-Yeşilova Belediyesi.
Editör: TE Bilisim