Kaş’ın  Kınık Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yusuf Ağünlü 30 Kasım Perşembe günü (Bugün) saat 14:00’de düzenleyecekleri  “ Mevlid-İ Nebi” Programına bütün vatandaşları davet etti.

Kaş’ın Kınık Mahallesi’nde bulunan Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 30 Kasım Perşembe günü (Bugün) saat 14:00’de  “ Mevlid-İ Nebi” Programı düzenliyor. Program ile ilgili olarak açıklamada ve davette bulunan Okul Müdürü Yusuf Ağünlü yaptığı konuşmada” Mevlid-i Nebi Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve sizler ile en iyi şekilde anmak ve anlamak için 30 Kasım Perşembe Günü Saat 14:00’de  Okulumuzdaki programa bütün vatandaşlarımızın teşriflerinizi bekliyor ve davet ediyorum” dedi.

  Kâinatın medarı iftiharı, rahmet Peygamberi, Allah'ın Resulü Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Efendimizin doğumu vesilesiyle Kaş Anadolu İmam-Hatip Lisesinin hazırladığı Mevlidi Nebi Program akışı şöyle; Saygı duruşu ve  İstiklâl Marşı'nın Okunması,Kuranı Kerim Tilaveti, Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmalar, İlahiler ve Ezgiler,Şiirler,Tiyatro gösterileri,Peygamberimize Mektup, Peygamberimize Şiir Yarışmaları Ödül Töreni,15 Temuz şehitlerimize ve tüm ebediye intikal edenlerimize Dua ve Kapanış
 
Editör: TE Bilisim