Antalya’nın Kaş İlçesinde “Kaş'ın Orta Yeri Sinema" Etkinliği Film Gösterimleri geçen yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Film gösterimleri her hafta Cuma günleri Saat 18.30’da gerçekleştiriliyor.
 
Kaş Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren; “ Etkinliklerimiz Kaş Belediyesi Kültür Evi Sinema Salonu’nda, geçen yıl olduğu gibi cuma akşamları gösterime sunulacak. Geçen sezon olduğu gibi ücretsiz olacaktır. Sloganımız: " Sinema Sinemada Seyredilir " dedi.

Gösterimin hazırlanması ve sunumunda büyük emekleri olan Atila Uz ise etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “ 7’inci Sanatın birbirinden güzel, seçme, ödüllü ünlü yönetmenlere ait, unutulmaz oyuncuların oynadığı , en iyi filmlerini sinema severler için seçtik. Bu Filmler 1080p ( Full Hd ) Yüksek Çözünürlükleri ile ve Dolby Digital 5.1 Ve Dts 5.1 Surround sesleriyle izleyenleri hayran bırakacak. Gösterim listemizde yer alan Holywood ve dünya sinemasından seçilmiş baş yapıtları olan filmleri Kaş’lı sinema severlerimiz seyretmeye doyamayacaklar. Sinemaseverleri gösterimlerimize bekliyoruz “ dedi.
 
Editör: TE Bilisim