Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki Kaş Kültürevi’nde, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Sağ, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı bir karma sergi açıldı.

Serginin açılışına, Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Akdeniz Ünivesitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Nafia Hanyaloğlu, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, sanatseverler katıldı.

Sergide, Mehmet Sağ’ın dört renk, dört yön adını verdiği,yağlı boya çalışmalarından oluşan 14 tablosu yer alıyor. Aynı sergide, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 27 öğretim üyesi ve öğrencisinin yağlı boya, heykel, geleneksel el sanatları, seramikten oluşan 27 eseri olmak üzere, sergide toplam 41 tablo ve çalışma yer alıyor.

Üç gün açık kalacak serginin açılışında bir konuşma yapan Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan; çok farklı bir sergi ile, Kaş’ın sanat yaşamına, turizmine renk kattınız. Gerçekten eserleriniz çok farklı dallarda yapılmış. Bu da sergiye bir farklılık katıyor. Tüm sanatçılara teşekkür ediyoruz dedi.
Editör: TE Bilisim