Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Türk sinemasının efsane sanatçılarının da katıldığı kortej yürüyüşü ve Bülent Ersoy konseriyle başladı.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı. Kemer Ralli Alanı'ndan başlayan yürüyüş Atatürk Bulvarı'na kadar devam etti. Korteje, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün yanı sıra, Türk sinemasının efsane isimlerinden Serdar Gökhan, Nuri Alço, Banu Alkan, Serpil Çakmaklı ve Bahar Öztan da katıldı.

KORTEJE GAZOZLA KATILDI

Sinema sanatçıları cipler üzerinde kortej geçişi yapıp izleyenleri selamlarken, Nuri Alço elindeki gazoz şişesiyle dikkati çekti. Turistik tesisler ile eğlence merkezleri tarafından hazırlanan dans gösterileri ve şovlar da renkli görüntüler oluşturdu. Korteji yerli ve yabancı tatilciler ilgiyle izledi.
Festivalin açılış gecesi, kortejin ardından ilçe stadında devam etti. Burada sahneye çıkan şarkıcı Hasan Yılmaz, yaklaşık 1 saatlik konserinde oyun havalarıyla izleyenleri coşturdu. Yılmaz'ın ardından sahneye 'diva' lakaplı Bülent Ersoy çıktı. 2 saatlik konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Bülent Ersoy'a izleyenler de zaman zaman eşlik etti.

BÜLENT ERSOY KEMER'DEN EV ALACAK

Konser arasında izleyenlerin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Bülent Ersoy, buraya daha önce gelmediğini belirterek, Kemer'den ev almak istediğini aktardı. İlçede ev aldıktan sonra da bol bol alışveriş yapacağını anlatan Ersoy, sanata ve sanatçıya destek verenlere teşekkür etti.
 
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki turizmi geliştirmek için yurtiçi ve yurtdışında fuarlara katıldıklarını kaydederek, ilerleyen dönemde Kemer'de sinema festivali düzenlemek istediklerini vurguladı.

Bugün Simge ve Mustafa Sandal konserleriyle devam edecek Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, yarınki Emre Sertkaya ve Funda Arar konserleriyle sona erecek.




 
Editör: TE Bilisim