Kumluca'ya bağlı Adrasan Mahallesi'nde, belediye ve turizm işletmeleri koordinesinde 3'üncü Adrasan Turizm Şenliği yapılması kararlaştırıldı.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında başkan yardımcısı Süleyman Falay, Adrasan Mahalle Muhtarı Nail Aksoy ve Adrasanlı turizmcilerin katılımıyla toplantı yapıldı.

Belediyedeki toplantıda konuşan Başkan Hüsamettin Çetinkaya, 2 yıl önce Adrasan Mahallesi'nde Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında şenlik yapıldığını, geçen yıl ise Akkarınlı Ebabil Şenliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Bölge halkının bu tür sosyal etkinlik yapılması ve bunun Adrasan'ın tanıtıma, gelişmesine fayda sağlaması konusunda bir talebi olduğunu belirten Başkan Çetinkaya, bu konuda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiklerini ve çıkacak fikir ve görüşlere göre yapılacak etkinliğin şekil alacağını kaydetti.

 Adrasan Mahalle Muhtarı Nail Aksoy ve turizmciler de Adrasan'ın tanıtımına katkı sağlayacak, Adrasan'a özgü ve uzun yıllar sürdürülebilecek bir etkinlik yapılması taraftarı olduklarını, bu etkinliğin de daha önceki yapılan etkinliklerin devamı olarak Adrasan Turizm Şenliği adı altında devam etmesi yönünde görüş bildirdi.

 Toplantıda, bu ay sonunda yapılması planlanan 3'üncü Adrasan Turizm Şenliği'yle ilgili daha geniş kapsamlı toplantı yapmak ve mahalle halkının da görüş ve fikirlerini almak amacıyla önümüzdeki günlerde tekrar toplantı yapılması ve etkinlik içeriğinin belirlenmesi kararlaştırıldı.
Editör: TE Bilisim