Musiki Park Türk Halk Müziği Korosu, şef Serap Yıldırım'ın yönetiminde 3 Mart Cumartesi 'Memleket Türküleri' adıyla konser verecek.Ses sanatçısı Serap Yıldırım'ın kurduğu Musiki Park Türk Halk Müziği Korosu, Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'ndaki ilk konserine 'Memleket Türküleri' adı verilen repertuarla Antalyalı türkü severlerin karşısına çıkacak. Halka açık ücretsiz konserde Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Yozgat, Tokat, Ankara, Diyarbakır, Urfa, Adana, İzmir, Erzurum, Gaziantep, Van ve Erzincan gibi Anadolu'nun birçok yöresine ait türküleri koro ve solistler seslendirecek.

TÜRKÜLERLE ANADOLU

Koro şefi Serap Yıldırım, deneyimli koro üyeleri ve saz heyetinden oluşan koronun konsere hazırlık çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Yıldırım, "Türkü severleri zihinlerde yer etmiş ve özenle seçtiğimiz türkülerle Anadolu turuna çıkaracağız. Sürpriz türkülerle de keyifli dakikalar yaşatacağız" dedi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Koro üyeleri, müzik çalışmasına ara verildiği sırada koro şefi Serap Yıldırım'a bir de sürpriz yapıp doğum gününü kutladı. Yıldırım'ın önüne yaş pasta konulup, hep bir ağızdan "İyi ki doğdun hocam" temposu yükseldi. Yıldırım, alkış eşliğinde yanan mumları üfleyerek söndürdü, pastayı arkadaşlarıyla birlikte de kesti.
 
Editör: TE Bilisim