SİNEMA SEVERLERE MÜJDE !! " KAŞ'IN ORTA YERİ SİNEMA" ETKİNLİĞİ FİLM GÖSTERİMİ  BUGÜN BAŞLIYOR


   Antalya’nın Kaş İlçesinde “Kaş'ın Orta Yeri Sinema" Etkinliği film gösterimi bugün başlıyor. Etkinlikte ilk gösterim 20 Ekim Cuma Günü ( Bugün) Saat 19.30’da Kaş Kültür Evi’nde  gerçekleştirilecek.

" SİNEMA SİNEMADA SEYREDİLİR "

Gösterimin hazırlanması ve sunumunda büyük emekleri olan Atila Uz Etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “ 7’inci Sanatın Birbirinden Güzel, Seçme, Ödüllü Ûnlü Yönetmenlere Ait, Unutulmaz Oyuncuların Oynadığı , En İyi Filmlerini Sinema severler için seçtik. Bu Filmler 1080p ( Full Hd ) Yüksek Çözünürlükleri ile ve Dolby Digital 5.1 Ve Dts 5.1 Surround sesleriyle  sizi hayran bırakacak. Filmler; Kaş Belediyesi Kültür Evi Sinema Salonu’nda; geçen yıl olduğu gibi Cuma akşamları saat 19.30’da gösterime sunulacak. Ve geçen sezon olduğu gibi ücretsiz olacaktır. Sloganımız: " Sinema Sinemada Seyredilir " Kaşlı vatandaşlarımız başta olmak üzere turistik ilçeye tatile gelen tatilci vatandaşlarını da Kaş Belediye Kültür Evi’ndeki ücretsiz sinema  gösterimi etkinliğine davet ediyorum’dedi. 

LİSTEMİZDE YER ALAN HOLYWOOD VE DÜNYA SİNEMASİNDAN SEÇİLMİŞ BAŞ YAPITLARDAN BAZILARI:
In the heat of the night/Gecenin sıcağında, Insanlar yaşadıkça, Pekinde 55 gün, Profesyoneller, Hayat güzeldir, Love story, Sanchez'in çocukları, Mediterranean, Büyük firar, Cinema Paradiso ve seyretmeye doyamayacağınız daha nice filmler…. Sizleri Farkı Fark Etmeye Çağırıyor ve Bekliyoruz.”
 
Editör: TE Bilisim