Adsız Alkolikler Egekom Kaş Bölge toplantısı yapıldı. Kaş Bilgin Otel’de gerçekleştirilen toplantıya üyeler ve misafirler katıldılar.
Adsız Alkolikler Egekom Kaş Bölge toplantısı yapılan dua ile başladı. Toplantıya katılan üyelerin çoğu alkolü bırakmış kişilerden oluşuyor.

Üyeler toplantıda alkol bağımlısı iken yaşadıkları deneyimlerini paylaşarak görüş alışverişinde bulundular. Grupta bulunanlar düzenli toplantı ve uygulamalar ile alkolizm olarak adlandırılan bağımlılığa karşı birbirlerine destek veriyor.

AA'nın yürüttüğü faaliyetlere ilişkin bilgi veren Ethem T. Toplantıda  alkol sorunu olanlar ile yeniden içkiye başlamak istemeyenlerin bir araya geldiğini, amaçlarının alkole karşı bir duruş sergilemek değil alkol sorununa yönelik bir program oluşturmak olduğunu söyledi.

Adsız Alkolikler ‘alcoholics anonymous' derneğinin Türkiye'deki adı. Türkiye'deki Adsız Alkolikler Amerika'daki merkez ve dünyadaki diğer "alcoholics anonymous" dernekleri ile koordineli çalışıyor. Tüm kurallar bütün dünyadaki şubeler için aynen geçerlidir. Birçok ilde bu derneğin şubeleri vardır.

 
Editör: TE Bilisim