Antalya'nın Kaş  İlçesi'nde telefon ve internet dolandırıcılığına karşı uyarılarda bulunmak amacıyla tiyatro oyunu sahnelendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından sahnelenen 'Akılsız Telefon' adlı tiyatro oyun Kaş’ta izleyiciyle buluştu. Kaş Turizm ve Otelcilik Lisesi Osmanlı salonunda sahnelenen oyunu, İlçe Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer , Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Duman, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin , Emniyet Müdürlüğü personelleri , İlçedeki Kamu Kurum ve Kuruluşların da görev yapan memurlar ve aileleri,  öğrenciler ve vatandaşlar izledi. 

Tamamı Polislerden oluşan oyuncu kadrosu, son yıllarda yaygın olan telefon ve internet dolandırıcılığı konusunu sahneye taşıdı. Oyunda kendini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şebekelerin çalışma metotları anlatıldı. Ayhan Arabacı’nın yazdığı ve Yönetmenliğini Sertel Uğur’un yaptığı oyunda  Polis Memurları Ali İnci, Bünyamin Erten, Ahmet Yıldız, Ali Aydın, Mehmet Yıldırım, Faik Özkonuk, Ferhat Özşahin, Aslıhan Şahin, Çiğdem Çınar, Mehmet Cigal rol aldılar.

Program sonunda vatandaşlar hem bilgilendiklerini hem de eğlendiklerini dile getirerek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler. İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin’e başarı ile sergilenen oyundan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Büyük beğeniyle izlenen oyunun ardından İlçe Kaymakamı Bilgihan Bayar , Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin sahneye çıkarak oyuncu kadrosunu kutladı. İlçe Kaymakamı Bilgihan Bayar ile Belediye Başkanı Halil Kocaer oyunculara çiçek vererek kutladılar.








Editör: TE Bilisim