Antalya Valisi Muammer Türker, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Subay ve Astsubay Temel Eğitimi 11'inci dönem mezuniyet törenine katıldı. 

Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanlığı'nın bahçesindeki törene Vali Muammer Türker, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Kıdemli Albay İlhan Kayış, Sahil Güvenlik Okul Komutanı Kıdemli Albay Kamil Ömer Erselcan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Binbaşı Önder Göksel, protokol üyeleri, birlik personeli ve mezun olan kursiyer aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Sahil Güvenlik Okul Komutanı Kıdemli Albay Kamil Ömer Erselcan ve 11'inci dönem birincisi Sahil Güvenlik Teğmen Abdulkadir Turan birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından dereceye giren Subay ve astsubaylara Vali Muammer Türker, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya ve komutanlar tarafından diploma ve ödülleri verildi. Tören, mezun olan Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mensubu misafir askeri personele diplomalarının verilmesinin ardından, dönem birincisi subay ve astsubayın Yaş Kütüğü'ne dönem plaketini çakmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim