Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytinköy Sosyal Kültürel ve Ekonomik Olarak Geliştirme Projesi kapsamında verilen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

 Zeytinköy Sosyal Kültürel ve Ekonomik Olarak Geliştirme Projesi kapsamında Antalya Valiliği koordinasyonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkısıyla iftar programı düzenlendi. Muratpaşa İlçesi Gebizli Mahallesi Gültekin İlkokulu bahçesindeki iftara çok sayıda vatandaş katıldı.

 Kuranı Kerim okunmasıyla başlayan programda Ramazan ayının rahmet, paylaşma, sevgi ve muhabbet ayı olduğunu ifade eden Vali Karaloğlu, "Kardeşliğimizi dostluğumuzu, birliğimizi, beraberliğimizi geliştirecek, güçlendirecek etkinliklerden birisi de iftar sofralarıdır. Valiliğimizin öncülüğünde yürütülen proje kapsamında bu akşam burada sizlerle iftar yapalım istedik. Ben yeni Antalya Valisi olarak bölgeyi göreyim, sorunları yerinde göreyim istedim. Hem de ekmeğimizi, tuzumuzu paylaşalım, bir hak hukuk oluşsun aramızda, onu arzu ettim. Bölgemizde sosyo-ekonomik sorunlar var ve devletimiz bunun farkında. Bölgede Antalya Valiliğimiz öncülüğünde yürütülen projeyle bir kalkınma başlamış ve bir dönüşüm var. Bu çalışmalara bölge halkımızın destek vermesi çok önemli" dedi.

 İftar programına katılan vatandaşlara da teşekkür eden Vali Karaloğlu, şampiyon olan Zeytinköy futbol takımını kutladı ve gelecek sezon Süper Amatör Lig'de başarılı olması temennisinde bulundu.

 Konuşmanın ardından okunan ezan ile Vali Karaloğlu, vatandaşlar ve protokol üyeleri birlikte iftar açtı. Vali Karaloğlu, iftar programının ardından İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ile birlikte Yeşildere Mahallesi sokaklarını gezerek, 7'den 70'e mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İki gencin sokakta yapılan söz merasimine raslayan Vali Karaloğlu, gençleri tebrik ederek, sohbet eşliğinde ikram edilen çaydan içti. Vali Karaloğlu, mahallelerinde ilk kez vali gördüklerini ifade eden vatandaşların alkışları eşliğinde bölgeden ayrıldı.
Editör: TE Bilisim