KAŞ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ESNAF ODASI BAŞKANLIĞI’NA YENİDEN MUSTAFA DEMİRTEPE SEÇİLDİ
 

Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu  yapıldı. Oda Başkanı Mustafa Demirtepe güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.
 
 Çerçiler Mahallesindeki Fevzi Gürsoy Kültür Salonunda gerçekleştirilen   Genel kurula kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş , CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Ramazan Çetin,  Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile ulaştırma esnafı katıldılar.
 
Genel Kurul’un divan başkanlığını Finike Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ziya Aydemir yaptı. Genel kurula  saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Yönetim faaliyet ve denetleme raporu ile bilanço, gelir ve gider hesapları okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Yönetim ve denetim kurulu ibrası yapıldı.

Kaş Kaymakamı Bilgehan  Bayar genel kurulda bir konuşma yaparak  Kaş’ta ulaştırma hezimetlerinin en iyi şekilde yürütüldüğünü ve buna Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odasının büyük katkısının olduğunun altını çizdi. Bayar seçilecek yeni yönetime başarılar diledi.
 
Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer’de genel kurula hitaben bir konuşma yaptı. Kocaer konuşmasında, Başkan Mustafa Demirtepe’nin  uzun yıllardır Başkanlık görevini yürüttüğünü ve önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirtti. Kocaer yeniden göreve talip olan Mustafa Demirtepe  ve Yönetim Kuruluna  çalışmalarının başarılı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.  
 
Protokol konuşmalarının ardından söz alarak Genel Kurul’a hitap eden Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demirtepe  yaptığı konuşmada Oda üyesi Esnafların her türlü sorunları’nın çözümü için bundan önce olduğu gibi , bundan sonraki dönemde de  yönetim kurulu ile müşterek çalışma yürüteceklerini ifade etti.
 
 
Genel Kurulda konuşmaların tamamlanmasının ardından oy verme işlemine geçildi. Genel Kurulda tek liste oylandı. Oylama sonunda Başkan Mustafa Demirtepe’nin Başkan adayı olduğu liste seçildi. Bu sonuçla Mustafa Demirtepe Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası başkanlığına yeniden seçildi.
 
 
Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın Yeni Yönetimi Şu isimlerden oluştu; Mustafa Demirtepe, Ahmet Sertçelik, Süleyman Muslu, Mustafa Akçay, Hüseyin Kocaer, Arif Çetin, Ramazan Keskin

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Hüseyin Karaçar, Rafet Yılmaz, Erdoğan Cüceoğlu, Durmuş Öztürk, Ramazan Alkış, Mehmet Yıldırım, Turhan Deniz
Editör: TE Bilisim