CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'nın Demre İlçesi'nde nişan törenine katıldı. Baykal, törende hem yüzük taktı, hem de kısaca politika konuştu. Şeker Bayramı’nda maalesef ağzımızda bayram tadı yok dedi.
 
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Demre İlçesi’nde CHP eski Demre İlçe Yöneticisi Veli Çil’in İngilizce Öğretmeni olan kızı Fatma Çil ile, Ankaralı Bilgiç Ailesi’nin genç işadamı olan oğlu Özilhan Bilgiç’in nişan törenine katıldı. Demre’deki Çayağzı Yolu’ndaki Çalpan Park Restoran’da yapılan nişan törenine, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, eski CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercek, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Halil Arıkan ve Demreliler katıldı.
   
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, gençlerin nişan yüzüklerini takmadan önce yaptığı konuşmada”Hep birlikte Şeker Bayramı’nı kutluyoruz. Bayram günleri,  sevincimizin, coşkumuzun, kaynaşmamızın, bir araya gelerek dostlukları pekiştirdiğimiz günlerdir. Ama maalesef, ülkemizde yaşan terör, iç ve dış politikada yapılan yanlışlar, bu ülkede yalnız ben varım, benim her dediğim doğrudur diyen, ancak yaptığı her iş yanlış olan bir Cumhurbaşkanı’nın yol açtığı olumsuzluklar, bayram tadını kaçırdı. Yaptıkları yanlışlar, hepimize, en önemlisi ülkemize tamir edilemeyecek hasarlar verdi. Hep birlikte bunları aşacağız. Bu akşam, CHP Demre İlçe Örgütü’nün eski yöneticisi Veli Çil kardeşimin çok iyi eğitim vererek yetiştirdiği üç kızından biri olan İngilizce Öğretmeni kızı Fatma’yı ankara’ya gelin vereceğiz. Ama ileride damat adayımız Özilhan Bilgiç, Demreli olacaktır. Çünkü Demre, Türkiye’nin en güzel yörelerinden biridir “dedi. Daha sonra gençlerin nişan yüzüklerini takarak, mutluluklar diledi.
 
      
 
Editör: TE Bilisim