Özel Haber:
banner24
BİLD: ANTALYA GÜVENLİ

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Antalya'da tatil yapan Alman vatandaşlarıyla röportaj yaptı. Alman tatilciler, "Antalya güvenli, tatil çok güzel" dedi.
 Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Almanya temasları sırasında ziyaret ettiği Avrupa'nın en çok okunan gazetelerinden Bild, bir kez daha Antalya'da tatilin güvenli ve güzel olduğunu yazdı. 'Antalya'da darbe hissedilmedi' başlığıyla yayımlanan haberde Antalya başta olmak üzere tüm tatil yörelerinin güvenli olduğu vurgulandı. Antalya'da tatil yapan Alman vatandaşlarla yapılan röportajlara yer verilen haberde, milyonlarca insan tarafından durdurulan darbe girişiminin tatil bölgelerinde hissedilmediği kaydedildi.

 "KARGAŞA HİSSETMEDİK"

 Bild Gazetesi'nin röportaj yaptığı Düsseldorf'tan Marco Pitzer (42) ve Nina Gill (42), "On senedir Antalya'da tatil yapıyoruz, politika ve kargaşayı hissetmiyoruz. Hatta köpük partisindeydik" dedi.

 Stuttgart'tan oğlu Gabriel (6) ve eşi Slawa (32) ile Antalya'da tatil yapan Regina Gaudelin (30) ise "Aile babası olarak tabi ki kendimi sorumlu hissediyorum. Ama burada Antalya'da darbe girişiminden hiçbir şey hissetmiyoruz. Biz planladığımız gibi tatilimize devam ediyoruz" diye konuştu. Düsseldorf'tan Sonja (54) ve Martin Stapf (67) ise "Belek'te her şey sakin, otel işletimi her zamanki gibi. Biz gayet rahatız, on gün daha kalacağız ve kesinlikle tekrar geleceğiz" dedi.

 SADECE 15 REZERVASYON İPTAL EDİLDİ

 Bild, Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi'nden Hüseyin Baraner'in görüşlerine de yer verdi. Barener, sokaklarda askerlerin olmadığını, olanları televizyonlardan öğrendiklerini belirtti. AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman ise "Misafirlerimiz güven içinde tatillerine devam ediyor. Olağanüstü bir dönüş ya da iptal yaşanmamaktadır. Özellikle ülkemizi tanıyan turistler güven içinde tatillerini sürdürüyor. Sadece ilk gün bazı uçuşlar iptal oldu. Uçuşları iptal olan turistler tesislerimizde ücretsiz olarak misafir edilmiştir. Şuan tüm uçuşlar zamanında gerçekleştirilmektedir" diye konuştu.
 
 TÜREL, ANTALYA'YI ANLATMIŞTI
 
 Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya Destinasyon tanıtım Projesi kapsamında Almanya'ya gitmiş ve temasları sırasında Bild Gazetesini ziyaret etmişti. Gazetenin CEO'su Kai Diekmann ile görüşen Türel, Antalya'nın tatil olanaklarını ve ev sahipliği yaptığı organizasyonları anlatmıştı. Bild, Türel'in ziyaretinin hemen ardından yayınlandığı haberde okuyucularına tatil için Türkiye'yi seçmeleri önerisinde bulunmuştu.
banner71
Anahtar Kelimeler
ANTALYABildGüvenli

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Yap Yeni Üyelik

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81

banner82

banner88

banner109

banner110

banner112

banner113

banner114

banner120

banner122

banner123

banner151

banner77

banner83

banner84

banner87

banner89

banner91

banner116

banner95

banner117

banner121

banner138

banner152

banner153

KAŞ’TA GÖREV YERİ DEĞİŞEN HAKİM VE SAVCILARA...
KAŞ’TA GÖREV YERİ DEĞİŞEN HAKİM VE SAVCILARA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Haberi Oku