Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yamaç paraşütü pilotları arasında müşteri paylaşımı konusunda çıkan kavga, turistler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Kavgada yaralanan pilotlardan biri ambulansla hastaneye götürülürken, 2 firmadan 5 pilot hakkında yasal işlem başlatıldı.

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi Belceğiz Plajı'ında yamaç paraşütü pilotları arasında müşteri paylaşımı konusunda kavga meydana geldi. Yeni firma kuran ve ofisleri olmadığı için Belceğiz Plajı'nda bir restoranda müşteri toplayan yamaç paraşütü pilotları ile bitişikte ofisi bulunan pilotlar arasında müşteri konusunda anlaşmazlık çıktı. Yamaç paraşütü yapmak isteyen bir kadın tatilcinin 2 firma arasında paylaşılamaması üzerine, ofisi bulunan firmanın pilotları, restoranda müşteri toplayan pilotları korsan uçuş yapmakla suçladı. Tartışma Belceğiz Plajı'ndaki turistlerin gözü önünde kavgaya dönüştü.

TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, bazı pilotlar aldıkları darbelerin etkisiyle yere düştü. Kavga çevredeki işletme çalışanları ve tatilcilerin araya girmesiyle güçlükle durduruldu. Kavgada yaralanan 1 pilot, ambulansla hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kavgaya karışan pilotlar Celal Y., Özgür Ş., Halil A., Naci P. ve Nusret A.'yı gözaltına aldı. Pilotlar sorgularının ardından serbest bırakıldı.

TURİSTLER GÖRÜNTÜLEDİ

Kavga Belceğiz Plajı'ndaki bir otelin restoranında yemek yiyen İngiliz turistler tarafından da cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde 2 ayrı firmadan yamaç paraşütü pilotları tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırıyor.
Bazı pilotlar darbelerin etkisiyle yere düşerken, bir pilot el kamerasının demir çubuğuyla diğer yamaç paraşütü pilotuna vurmaya çalışıyor. Kavgayı ayırmak isteyenler de tekmelerden nasibini alıyor.

"KİŞİSEL SÜRTÜŞME, HANUTÇUKLUKLA İLGİSİ YOK"

Jandarmadan bilgi alarak konuyu yakından takip eden Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, kavganın pilotlar arasındaki kişisel sürtüşmeden yaşandığını ve hanutçulukla ilgisi olmadığını söyledi.

Gerekli incelemelerin yapıldığını belirten Çalık, kavgaya karışan 5 pilot hakkında yasal işlem başlatıldığını kaydetti.
Editör: TE Bilisim