Bu sene ikincisi düzenlenecek olan Dünya Sağlık Spor Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı (HESTOUREX), Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesine alındı.
 
Geçtiğimiz sene başarılı bir organizasyona imza atan HESTOUREX’e, 150 ülkeden 4 binin üzerinde yabancı alım heyeti katıldı. Fuarda gerçekleşen B2B ile ülke içerisinden katılımcı kurum, kuruluş, STK’larla yurt dışından gelen alım heyetleri arasında 10 Milyar TL’nin üzerinde iş potansiyeli yakalandı.
 
Himaye altında

Geçtiğimiz organizasyonda yakalanan başarının sonucunda, 5-8 Nisan 2018’de ikincisi gerçekleşecek HESTOUREX, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesine alındı.
 
12 Ay Turizm

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın himayesinde, bir araya gelecek sağlık sektörünün önde gelenleri ile spor ve turizm temsilcileri, dünyanın en iyi destinasyonları arasında yer alan Antalya'nın sadece yaz sezonunda değil, yılın 12 ayında da ziyaret edilebilecek bir kent olduğunu gösterecek.
 
Hedef 20 Milyar TL

5-8 Nisan 2018’de ikincisi düzenlenecek olan HESTOUREX, bu sene B2B görüşmeleri kapsamında 20 Milyar TL’lik iş potansiyeli yakalamayı hedeflerken, 5 bin yabancı satın alma heyetini Antalya’ya getirmeyi planlıyor. ANFAŞ EXPO Center’da düzenlenecek HESTOUREX, Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.
 
Editör: TE Bilisim