HÜSEYİN AYDIN AHİRET YOLCULUĞUNA DUALAR İLE UĞURLANDI

Kaş'ın Değerli İnsanlarından ve Büyüklerinden Hüseyin Aydın (84) Ahiret Yolculuğuna Dualar ile Uğurlandı. Huriye Aydın'ın eşi, Kaş Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Kaş Aydın Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi  Adem Aydın ile İlknur Sungur'un Babaları Kaş'ın Gökçeören Köyü Eşrafından Belediyeden Emekli Hüseyin Aydın için Kaş Otogar karşısındaki Merkez Cami’sinde öğle namazına müteakiben kılınan Cenaze Namazı’nın ardından ardından Kaş mezarlığına defnedildi.

Merhum Hüseyin Aydın’ın Cenaze Namazına Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Eski Belediye Başkanları Musa Bilgiç, Emin Erdem ve Yılmaz Yılmaz ,Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz  ve Din Görevlileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, HEM Müdürü Mustafa Öztürk, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Göktaş ve Personelleri,  Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer ve Personelleri, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ve Personelleri , Merhum Hüseyin Aydın'ın  Ailesi, Akrabaları, Arkadaşları, Dostları ve  Kaş'lı Vatandaşlar katıldılar.
Merhum Hüseyin Aydın'ın Cenaze Namazını Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz kıldırdı.

Merhum Hüseyin Aydın'ın Cenazesi Kaş Şehir mezarlığında  sevenleri tarafından toprağa verildi. Kaş’a uzun yıllar Hizmet eden Kaş ve  Çukurbağ Yarım Adası Sevdalısı, yerli ve yabancı vatandaşlar tarafından sevilip sayılan iyi yürekli insan Hüseyin Aydın’ı son yolculuğunda sevenleri yanlız bırakmadı ve dualar ile uğurladı.

Kaş Aydın Haber Gazetesi Olarak Merhum Hüseyin Aydın Amcamıza Yüce Allah'tan Rahmet, Ailesi, Yakınları ve Dostlarına Sabırlar Diliyoruz.

Mekanı Cennet Olsun.





Editör: TE Bilisim