Antalya'nın Kaş ilçesinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen kampanyada toplanan turfanda sebze ve meyve,  Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe Kaş Belediyesi görevlileri tarafından  teslim edildi.

Kaş Kaymakamlığı, Kaş Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde başlatılan kampanya ile Kınık, Ova, Yeşilköy, Çavdır, Çayköy, Patara, Kasaba, Dirgenler ve Karadağ mahallerindeki üretici ve komisyonculardan domates, biber, salatalık, marul, elma ve portakal olmak üzere 2 ton sebze ve meyve toplanmıştı.

Mehmetçikler için gönderilen  turfanda sebze ve meyveler  Reyhanlı ilçe Karakol Komutanlığına teslim edildi.  Tüm ürünler  buradan sınır karakollarına dağıtılacak.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer  yaptığı açıklamada, “  Bu organizasyon da emeği geçen Kaş İlçesi’nin Kınık, Ova, Yeşilköy, Çavdır, Patara, Kasaba, Karadağ, Dirgenler ve Gömbe olmak üzere sayamadığımız 54 mahallemizdeki  üreticilik yapan destek veren eli nasırlı tüm çiftçilerimize teşekkür ediyoruz. Vatandaşımız tekrardan bir değil beş tır göndermeye hazır olduklarını bildirdiler” dedi.




Editör: TE Bilisim