Kaş Belediyesi tarafından Ramazan dolayısıyla iftar yemeği düzenlendi. Merkez Süleyman Çavuş Camii Bahçesinde  düzenlenen iftara vatandaşların katılımları yoğun oldu. İftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.
 
İftar Yemeğine Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, İlçe Müftüsü Fethullah Yavuz, Kamu Kuruluşları’nın daire amirleri ve müdürler, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar. Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz tarafından iftar duası yaptırıldı.

Kaş  Belediye Başkanı Halil Kocaer iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında “Recep, Şaban, Ramazan derken sona doğru yaklaştık. Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş olan Ramazan’ın son günlerindeyiz. Tutmuş olduğumuz oruçları, vermiş olduğumuz zekat, fitre ve sadakaları, kılmış olduğumuz namazları Allah kabul eylesin. Allah böyle birlik ve beraberlik içerisinde nice iftarlarda, sahurlarda, Kadir Gecelerinde bir arada olmayı nasip eylesin. Her yıl olduğu gibi, üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Kadir Gecesi programını bu yıl da Gömbe Mahallesi’nde gerçekleştireceğiz. Şimdiden mübarek olsun, tüm halkımızı davet ediyorum Allah birliğimizi, beraberliğimizi, vatanımızı, milletimizi bölünmez, bir ve bütün eylesin” dedi.







Editör: TE Bilisim