Kaş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, geçen yıl hizmete açılan Kaş Devlet Hastanesi'nin sterilizasyon odasını yeniledi.

    Antalya’nın Kaş İlçesi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, geçen yıl hizmete açılan yeni Kaş Devlet Hastanesi’nin sterilizasyon odasını donattı. Kaş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi yönetimi,   sterilizasyon odasını tüm ihtiyacı olan eşyaları satın alarak, hastane yönetimine teslim etti.

   Kaş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Yönetimi, yeni açılan Kaş Devlet Hastanesi’ne 25 bin lira tutan malzeme yardımı yaptı. Yönetim aldığı kararla, sterilizasyon odasına paketleme masası, sepetli araba, hava ve su tabancası, ışıklı masa, üç tane malzeme masası, çalışma masası, bohçalama arabası, ultrasonik yıkama cihazı ve ön yıkama bankasından oluşan araç ve gereçleri satın aldı. Kooperatif Başkanı Ramazan Çetin, satın alınarak hastaneye bağışlanan alet, makine ve araçları teslim etti.

  Araçların teslim törenine, Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Erçetin, Hastane Müdürü Hüseyin Teke, Kooperatif Başkanı Ramazan Çetin ve sterilizasyon odası sorumluları katıldı.

   Kaş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin yaptığı konuşmada”Bu hastane hepimize hizmet veriyor. Benim üyelerimde bu hastaneden hizmet alıyor. Bu hastanenin koşullarını iyileştirmek hepimizin görevi olmalı. Hepimiz için başta gelen ki hizmet sağlık ve eğitim. Bu alanlara yardım yapmak da hepimizin görevi olmalı” dedi.

   Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Erçetin ise yaptığı konuşmada”Hastanemizin hizmet koşularının ve kalitesinin iyileştirilmesinde, Kaş halkının ve sivil toplum
kuruluşlarını çok büyük katkısı var. Kaş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’ne bu katkıları için teşekkür ediyoruz. Bu katkılar, daha iyi hizmet olarak kendilerine dönecektir” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim