Antalya’nın Kaş İlçe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Geleneksel olarak tekrarlanan 2019 yılı Ahde Vefa Plaket Töreni düzenledi. Plaket töreni ile 25 ile 30 yılını doldurmuş Oda Üyesi 43 kişiye plaketleri takdim edildi.
 
Kaş Belediyesi İnce Boğaz Tesislerinde düzenlenen törene Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demirtepe, Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odasının Üyeleri katıldılar.
 
Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan törende bir konuşma yaptı. Akhan konuşmasında ; “ Esnaflık ülkemizde binlerce yıllık mazisi olan bir gelenek ve meslek erbaplığı. Esnaflık toplum ahlakını da ayakta tutan bir geleneğin bir kültürün devamı. Ekonomimizin temelini oluşturan tüm esnaflarımızı yaptıkları işlerden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
 
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da törende yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “ Esnaf odamız çok güzel bir etkinlik ile 25 yılını doldurmuş üyelerine plaket takdim ediyor. Esnaflık önemli bir müessese. İnsanlara hitap ediyorsunuz. İnsanların gönlünü alıyorsunuz. İnsanlara hizmet veriyorsunuz. Uzun süre ayakta kalabilmekte gerçekten bir marifet gerektiriyor. Kaş’lı Esnaflarımızın vatandaşlara verdikleri hizmetlerin memnuniyet derecelerinin yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Uzun süre ayakta kalabilmeniz bunu göstergesidir. Uzun süre milletimize emek ve hizmet verdiğiniz için teşekkür ediyorum. “ dedi
 
Törende Esnaflara ve konuklara hitaben bir konuşma yapana Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ; “ Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Ahde Vefa törenimiz ile üyelerimiz ile bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Üyelerimiz arasından 25 ile 30 yılını doldurmuş olanlara bu plaketleri takdim ediyoruz. Odamızın bin dokuz yüz yirmi aktif üyesi var.54 mahallemizde aktif üyelerimizin tüm talep ve sorunlarını ilgili kurumlar nezdinde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Tüm esnaflarımıza bereketli ve bol kazançlı günler diliyorum “ dedi.
 
 Konuşmaların ardından Oda Üyesi 43 kişiye plaketleri Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş,  Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demirtepe tarafından takdim edildi.
 
 
Törende Plaket alan üyeler şu isimlerden oluştu; İsmail Güzeloğlu, Ülfet Karacan, Özcan Özdemir, Ali Efeoğlu, Mehmet Karaca, Durmuş Ali Kısar, Hasan Tahsin Küçükkaya, Ali Yıldırım, Mustafa Uçar, Mehmet Kırca, Ayşe Taylı, Süleyman Çotur, Salih Bozkurt, Abdi Altılı, Gönül Kocabaş, Feray Ovalı, Akif Keske, Hüseyin Çilingir,Yusuf Kavcar, Muhammer Göksu, Durali Aksakal, Bayram Çakıroğlu, Ercan Bozkurt, Ramazan Çopur, Veysel Taşkıran, Özcan Körpe, Sabri Doğan, Ahmet Öztürk, Birol Aksakal, Adem Ateş, Durmuş Arslan, Süleyman Çörekçi, Ali Yasin Aksoy, Zekeriya Kofalak, İbrahim Özlü, Abdullah Öztürk, Nazif Erdoğan, Salih Çetin, Mehmet Baynur, Mustafa Karaca, Mustafa Taylı, Mehmet Kepçeli, Osman Çakmak.
 
Editör: TE Bilisim