Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yapımına başladığı Kaş- Kasaba yolunun 8 kilometrelik bölümü trafiğe kapatıldı.

  Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yaklaşık bir ay önce yapımına başlanan, Antalya’nın Kaş İlçesi’ni, Kaş’a bağlı Kasaba Mahallesi’ne bağlayan ana karayolu trafiğe kapatıldı.  Yol, Çomucak Mevkii’nden ve Kasaba Mahallesi’nin Kaş yönüne çıkışından 2 kilometre sonra karşılıklı olarak, yolun 8 kilometrelik bölümü trafiğe kapatıldı.
  
Kaş’tan Kasaba Mahallesi ve Gömbe Yaylası yönüne gitmek isteyenler, Çomucak Mevkii’nden sonra Demre yönüne dönerek, Kaş’a bağlı Ahatlı Mahallesi üzerinden Kasaba ve Gömbe Yaylası’na ulaşabilecekler.

   Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü yetkilileri; " Kaş- Kasaba yolu yeniden yapılıyor. Yol tamamiyle yenileniyor. Yol yapımı süren bölge kayalık ve sarp bir bölge. Vatandaşın can ve mal güvenliği, yapım çalışmalarının daha hızlı yürümesi amacıyla yol, Eyül ayı başına kadar kapatıldı. Yolun kapatılan bölümü 8 kilometre. Ahatlı Mahallesi üzerinden verilen servis yolu da 8 kilometre. Yeni servis yolunda, trafik işaretlemesi yapıldı. Yön levhaları konuldu. Vatandaşlarımızdan şunu istiyoruz. Servis yolunda hız kurallarına uysunlar. Trafik işaretlerine ve tabelalara dikkat etsinler dediler " 
 
Editör: TE Bilisim