Antalya’nın Kaş İlçe Kaymakamlığı Şehit yakınları ve Gaziler için iftar programı düzenledi.

Akçagerme tesislerinde düzenlenen iftar programına Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Demre Garnizon Komutanı ve Kaş Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Hasan Erdoğan ,  Belediye Başkanı Halil Kocaer , Cumhuriyet Başsavcısı  Ömer Duman, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin,  Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz,  Daire Amirleri, Şehit yakınları ve Gaziler katıldılar. Programda Kaş Müftülüğü Din görevlileri tarafından Kuran’ı Kerim Ayetleri ve İlahiler okundu.

Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar programda yaptığı konuşmasında ; “ Öncelikle davetimize icabet eden Şehit yakınlarımıza , Gazilerimize  teşekkür ediyorum. Birlikte görev yaptığımız mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dünyada kutsal mekânlar vardır, bunun dışındaki mekânlarda bir kutsallık aranmaz. Şunu özellikle samimi olarak ifade etmek , iletmek istiyorum Kaş benim ve ailem için çok özel bir yere sahip bir yer oldu gönlümüzde.Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz ile önümüzdeki programlarda yine beraber olacağız.Yaradan ne kadar güzel yaratmış, Kaş’a ve çevremizdeki güzelliklere bakıyorum.Her şey, birbirinden güzel. Bu güzellikler içerisinde hep beraber gelecek günlerde mutlu bir şekilde yaşarız. “ dedi.

Belediye Başkanı Halil Kocaer  de programda bir konuşma yaparak ,  “ Allah bizi Ramazan ayına kavuşturdu. Evveli rahmet, ortası mağfiret ,  sonu da kurtuluş bağışlanma günleridir.İşte burada hep beraber Şehit yakınlarımız ile Gazilerimiz ile hep beraber Allah’ın vermiş olduğu nimetleri ile  iftar soframızda orucumuzu açtık.Allah kabul etsin “ dedi.

Program Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz tarafından okunan iftar duasının ardından sona erdi.







 
Editör: TE Bilisim