Kaş Orman İşletme Müdürlüğü'ne atanan Süleyman Demir göreve başladı.

    Antalya’nın Kaş İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü’ne, Süleyman Demir atandı. Kaş Orman İşletme Müdürlüğü’nü uzun süredir yürüten Barış Kilis’in Balıkesir’in Edremit İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü’ne atanması ile, Kaş orman İşletme Müdürlüğü boşalmıştı.

   Yeni Kaş Orman İşletme Müdürü Demir, 1971 yılında Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde doğdu. 1995 yılı Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi muzunu. Orman mühendisi olarak ilk olarak Balıkesir’in Balya İlçesi’nde göreve başladı. Orman Bölge Şefi olarak 12 Bayla İlçesi’nde görev yaptı. Ardından 4 yıl Burdur’da görev yaptı. Ardından Manisa Merkez Orman İşletme Müdürlüğü Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. En son olarak Erzincan’ın Şenkaya İlçesi Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptı.

  Süleyman Demir  yeni göreviyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; " öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bir Antalya çocuğu olarak, Antalya’nın Kaş İlçesi’ne atanmanın, Antalya’da görev yapacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Kendimi daha çok çalışmanın zorunluluğu içinde hissediyorum. Kaş, Türkiye’nin en çok orman alanlarına sahip ilçelerinden biri. Ayrıca dünyada nesli tükenmekte olan sedir ormanları bakımından da çok zengin. Yoğun bir iş yükü var. Öncelikle çalışma arkadaşlarımla birlikte, vatandaşa en iyi hizmeti vermenin çabası içinde olacağız. Vatandaşlarımızla birlikte ormanlarımızı koruyup, devlet vatandaş işbirliğini en iyi şekilde sağlamaya çaba harcayacağım " dedi.
 
Süleyman Demir,Evli ve iki çocuk babası. 
Editör: TE Bilisim