YEREL SANATÇILAR  13 ŞUBATTAKİ GALAYA KATILACAKLAR
 
 Antalya’nın Kaş İlçesinde çekimleri tamamlanan “ Hadi be oğlum “ isimli sinema filminde Kaş’lı vatandaşlarda rol alarak filme renk kattılar. Şubat  ayında vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri Kaş’ın muhteşem güzelliklere sahip coğrafyasında gerçekleştirildi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Yücel Erten'in yanı sıra 8 yaşındaki küçük oyuncu Alihan Türkdemir'in de rol aldığı filmi Bora Egemen yönetti.  'Hadi be Oğlum'da; Tatlıtuğ 'Ali' isimli bir balıkçıyı, Yücel Erten ise Ali'nin babasını canlandırırken,  Küçük oyuncu Alihan Türkdemir de  Ali'nin oğlu Efe rolünde oynadı.

Filmde rol alan Kaş’lı  Emekli vatandaşlardan Yücel Eriş  yardımcı oyuncu olarak filmde rol alırken, oğlu Zafer Eriş’te filmin okul sahnesinde rol aldı. Filmde rol alan diğer Kaş’lılar ise şu isimlerden oluştu; Ercüment Eroğlu, Mustafa Kaya Yağcıoğlu, Burçin Özer ve Oğlu Çağdaş Özer, Çağlar Yenier , Ali Efe
 
Filmde yat kaptanı rolünü oynayan Yücel Eriş, filmin çekimleri ve  yaşadığı deneyimleri anlatırken şunları söyledi; “ Kentimiz de çekimleri tamamlanan filmde rol aldım. Çok değerli sanatçı kadrosu ile büyük bir yapımda rol almak benim için büyük bir keyif oldu. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un samimiyeti ve cana yakınlığı bizim için çok önemliydi.  

Filmde ben bir yat kaptanını oynadım. Filmin çekimi esnasında yaklaşık iki ay boyunca setlerde ve kentimizdeki bir çok mekanda çok güzel bir birliktelik yaşandı. Filmin 250-300 kişiden oluşan çok kalabalık bir set ekibi vardı. Kentin ekonomisi için çok önemli katkısı oldu. Sezon en az iki ay daha geç kapandı. Kentte şenlik havası oluştu.

Filmin şehrimizde çekilmesi Kaş’ın tanıtımını çok olumlu etkileyecektir. Özellikle Arap ülkelerinde gösterime girmesiyle Kaş’a özellikle önümüzdeki yıl çok sayıda Arap turistlerin geleceğini tahmin ediyorum. Filmin Ocak ayında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin yapımcıları ve Kıvanç Tatlıtuğ tarafından filmin galasına ben ve Kaşlı diğer oyuncular davet edildik.  Gala 13 Şubatta İstanbul da yapılacak . Galaya katılacağım. Filmin çekimi esnasında Kaymakamımız Bilgihan Bayar başta olmak üzere , Belediye Başkanımız Halil Kocaer destek ve kolaylıklar sağladılar.”




 
Editör: TE Bilisim