Antalya’nın Kaş İlçesinde vatandaşlar borç ödeme konusunda duyarlı davranıyorlar. Tarım ve Ticaret ile uğraşarak geçimlerini sağlayan Çiftçi ve Esnaf vatandaşlar iyi niyet ile kurumlara ve şahsi alacaklılara olan borçlarını ödemeye gayret sarf ediyorlar.

 Kaş İcra Müdürlüğü’de vatandaşların kendilerine intikal eden borçlarını ödemelerini kolaylaştırmak için, güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımları ile borçlulara yardımcı oluyor. Kaş İcra Müdürü Rıfat Bostancı konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, dairelerine müracaat eden tüm vatandaşların işlemlerini yaparken gerekli yasal mevzuat başta olmak üzere tüm bilgilendirmelerin yapılarak, kendilerine yardımcı olunduğunu ifade etti. Bostancı açıklamasının devamında ;  “ 18 Aydan beri Kaş’ta görev yapıyorum. Eşsiz güzellikleri barındıran Kaş’ı ve vatandaşlarımızı çok seviyorum. Vatandaşımız her konudaki danışmalarına açığız. Vatandaşımızın sosyo, ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak ölçülü bir şekilde yaklaşıyoruz. Vatandaşımız mağdur olmamak için, ticari anlaşmalar yaparken mutlaka hukuk danışmanları ile görüşerek yardım alsınlar. Tebligat konusunda çok hassas davranıyoruz, kesinlikle tebligat yapmadan, vatandaşın haberi olmadan işlem yapmıyoruz. Alacaklı ve borçlunun hak mağduriyetine uğramamaları için hassasiyet gösteriyoruz.” Dedi.
 
    Kaş İcra Müdürü Rıfat Bostancı 1987 Yılında Bolu İli Mengen İlçesi’nde doğdu. Öğrenimini sırasıyla, Akşemsettin Lisesi Fen Bilimleri, Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut MYO. İşletme Bölümü, İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil MYO Büro Yönetimi Yön. Asis Bölümü, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fak. Adalet Bölümü, İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bil. Enstitüsü İnsan Kaynakları Y.Lisans Programı ile tamamladı. Bostancı iş yaşamında İstanbul Adliyesi 4.Ağır Ceza Mah. Mübaşirliği, Bursa Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Mimarlık Müh. Fakültesi İdari Mali İşler Memurluğu, Türkiye İş Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü Memurluğu (İşgücü Uyum Servisinde Memur), Bursa Teknik Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Muhasebe Birim Sorumlusu, Yozgat Adliyesi İcra Müdür Yardımcılığı ve son olarak Yozgat İli Akdağmadeni İcra Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Bostancı evli ve çocuk sahibi değil.

 
Editör: TE Bilisim