Kaşlılar 15 Temmuz darbe girişimine tepki amacıyla ülke genelinde başlatılan demokrasi nöbetinin finali için gerçekleştirilen mitinge katılmak üzere Antalya’ya akın ettiler.
Mitingin yapılacağı Antalya Cumhuriyet Meydanı'na gelen Kaşlılar ellerinde Türk Bayrakları ile alandaki yerlerini aldılar. Antalya Vali Münir Karaloğlu’nun  demokrasi mitinginin finaline İl genelindeki tüm kamu çalışanlarının katılmaları için kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı yazılı davetine Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer başta olmak üzere, siyasi partilerin temsilcileri ile Kaştaki tüm kamu kuruluşlarında görev yapan başta bölge, il ve şube müdürleri olmak üzere tüm personeller katıldılar. Miting alanında her siyasi partiye mensup yaklaşık 30.000 kişi yer aldı.AK Parti ,CHP ve MHP İl Başkanları yaptıkları açıklamalarda , vatandaşların  Cumhuriyet meydanında özlenen birlik ve beraberlik görüntüsünü sergilediklerine vurgu yaptılar.

KAŞ’TA DEMOKRASİ NÖBETİ SONA ERDİ

Antalya’nın Kaş İlçesinde Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşın Cumhuriyet Meydanında başlattığı demokrasi nöbeti sona erdi.
Akşamın erken saatlerinden itibaren meydanı dolduran vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarını sallayarak FETÖ terör örgütü’nün darbe girişimine tepkilerini gösterdiler.
Cumhuriyet Meydanındaki Demokrasi nöbetine Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları, MHP İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, Kaş Jandarma Karakol Komutanı Orhan Karakoyun, Emniyet Müdürü Murat Şahin, Kaş Turizm İlçe Müdürü Mustafa Aydın, Kaş İlçe Tarım Müdürü Gökhan Göktaş, Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ayhan Yıldırım, Kaş Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer Meydanda toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında “ Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olarak ezelden ebede kadar devam edeceğiz. Bu ülkenin birliğine bütünlüğüne kim kast ediyorsa en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Allah bu millete bundan sonra ne darbe nede darbe teşebbüsü göstermesin. 22 gün değil 22 ay 22 senede olsa vatan millet hürriyet için değer. Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet bu bizim idealimiz olacak. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın vatan, yaşasın bayrak, yaşasın millet” dedi.
 
Kaş Belediyesince düzenlenen programda vatandaşlara yemek ikram yapıldı.











 


 
Editör: TE Bilisim