Kaş İlçesi’nde Polis Haftası etkinlikleri 7 Nisan Cuma Günü bugün  Saat 12: 00’de Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii’nde tüm Şehitler için Mevlid okutulmasıyla başlayacak.
 
Antalya’nın Kaş İlçesinde Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172’inci Yıl Dönümü Törenler İle kutlanacak. Törenler 7 Nisan Cuma Günü Saat 12: 00’de Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii’nde tüm Şehitler için Mevlid okutulması ile başlayacak.Törenler 10 Nisan Pazartesi Günü Saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına Çelenk Konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunması , Kaş İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Hoşgün Tarafından yapılacak günün anlam ve önemine belirten konuşma ile devam edecek ve tebriklerin kabulü ile sona erecek.
 
Polis Haftası ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Vatandaşlarımız Emniyet Teşkilatı’nın Cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından  birisi olduğunu ifade ederek Polis Haftası dolayısı ile düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler; “ Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının , kamu düzeninin sağlanması gibi önemli görevler üstlenen Polisimiz ; Anayasa ve Yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkın takdirini kazanmıştır. Kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Emniyet Teşkilatımıza hizmetlerini başarı ile sürdüreceği nice yıllar diliyoruz. “
 
Editör: TE Bilisim