Antalya'nın Kaş İlçesinde Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü kutlamaları başladı. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii’nde tüm Şehitler için Mevlid okutuldu.
 
Mevlid programına Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Eski Belediye Başkanı Halil Kocaer,  İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş Esnaf ve Satakarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Belediye Meclisinin Yeni Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ve Vatandaşlar katıldılar.
 
Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii’nde okunan Kuran’ı Kerim Tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Ahmet Bayer tüm Şehitler için dua ederek Allahtan rahmet niyaz etti. Daha sonra vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.
 
POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ 8 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00’DE ŞEHİTLER ADINA AĞAÇ DİKİMİ İLE DEVAM EDECEK
 
Polis Haftası etkinlikleri 8 Nisan Pazartesi Günü saat 13.00’de Şehitler Adına Ağaç dikimi ile devam edecek.
 
10 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ İSE SAAT 10.00’DA CUMHURİYET MEYDANINDA TÖREN DÜZENLENECEK
 
 10 Nisan Çarşamba günü ise Saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanında Tören düzenlenecek.
 
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek Tören Atatürk Anıtına Çelenk Konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunması, Kaş İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tezcan tarafından yapılacak günün anlam ve önemine belirten konuşma ile devam edecek. Kaş Belediye Çay Bahçesi’nde Kaş Emniyet Müdürü Orhan Tezcan’ın Emniyet teşkilatı adına tebriklerin kabulü ile program sona erecek.
 
 
Polis Haftası ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlarımız Emniyet Teşkilatı’nın Cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından birisi olduğunu ifade ederek Polis Haftası dolayısı ile düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler; “ Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının, kamu düzeninin sağlanması gibi önemli görevler üstlenen Polisimiz; Anayasa ve Yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkın takdirini kazanmıştır. Kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Emniyet Teşkilatımıza hizmetlerini başarı ile sürdüreceği inancıyla nice yıllar diliyoruz. “
Editör: TE Bilisim