Ülke genelinde olduğu gibi Kaş’ta da 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için vatandaşlar sandığa gittiler. Vatandaşlar Seçiminde 161 sandıkta oylarını kullandılar. Vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti için oy kullandılar. Kaş’ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı.Oy verme işlemi Saat 17:00’de sona erecek.Saat 17:00’den sonra Sandık kurulları oyların tasnifine başlayacaklar. Vatandaşlar çıkacak sonucun hayırlı olması temennisinde bulundular. Oy verme işlemi sonrası bazı vatandaşlar aileleri ile birlikte Cumhuriyet meydanındaki kafelerde sohbet ederek güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.
 
 
ANTALYA'DA SEÇMEN SANDIK BAŞINA GİTTİ
 
Antalya'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı.
 
Antalya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı. Erken saatlerde okullara gelen Antalyalılar, oylarını kullandı. Seçmenler, kurulan 5 bin 428 sandıkta büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerini seçmek için tercihlerini yapacak. Oy verme işlemi başlamadan önce bazı sandıklarda kuyruklar oluştu.
 
Günün ilerleyen saatlerinde yoğunluk yaşanacağı düşüncesiyle erkenden oy kullandıklarını ifade eden seçmenler, çıkacak sonucun ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Asansör olmayan okulların üst katlarında oy kullanmak zorunda kalan yaşlı ve engelliler zorlandı.
 
1 milyon 707 bin 819 seçmenin sandıkta oy kullanacağı Antalya'da, oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.

 
 
 
Editör: TE Bilisim