Antalya'nın Kemer İlçesinden Afrin’e gönül köprüsü. Kemer Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen Kemerliler, Afrin’deTürkiye’nin bölünmez bütünlüğü için canla başla mücadele eden Mehmetçiklerimiz için 100 adet kurban kestiriyor. Kurbanları bölgeye göyürecek olan TIR  6 Mart Salı Akşamı yola çıkacak.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül öncülüğünde “Afrin Yiğitlerinin Yanındayız” sloganıyla düzenlenen etkinlikle Kemer’den 100 adet  canlı hayvan, kahraman Mehmetçiklerimiz için kurban edilmek üzere Afrin’e gönderilecek. Kurbanlık hayvanları taşıyan TIR 6 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Kemer Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecek.

“SALI AKŞAMI CUMHURİYET MEYDANI’NDA BULUŞALIM”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.Tarih boyunca olduğu gibi bugün de Afrin’de vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canını ortaya koyarak mücadeleeden Mehmetçiğimizin daima yanındayız. Afrin’deki Mehmetçiğimize moral vermek için Kemerli hayırseverlerin de desteğiyle 100 adet canlı hayvanı,askerlerimiz adına kurban edilmek üzere Afrin’e göndereceğiz.

Canlı hayvanları taşıyan tırımız, 6 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecektir. Tırımızı yolcu etmek ve Mehmetçiklerimiz için dua etmek üzere tüm hemşerilerimizi Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz. Gelin Meydan’da buluşup ay yıldızlı, şanlı bayrağımızı dalgalandıralım ve hainlere karşı birlik ve bütünlüğümüzü bir kez daha gösterelim” şeklinde konuştu
 
Editör: TE Bilisim