Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni gelen ve iftara yetişemeyen vatandaşlara, şehirlerarası otobüs terminalinde iftarlık kumanya ikram ediyor.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni gelen ve iftara yetişmeye çalışan vatandaşları, Antalya Şehirlerarası Terminali’nde iftarlık kumanya ile karşılıyor.
Ramazan ayı boyunca her gün Karaalioğlu Parkı’nda kurulan iftar sofrasında bin kişilik yemek ikramında bulunurken, çeşitli nedenlerle iftara yetişemeyen vatandaşları da unutmuyor. Önemli kavşaklar, hastane önlerinin yanı sıra iftar saatinde şehre yeni adım atan vatandaşlar için Antalya Şehirlerarası Terminali’nde iftarlık kumanya hizmeti sunuluyor.

Türkiye’nin dört bir yanından ve ilçelerden Antalya’ya gelip, iftara yetişmeye çalışan vatandaşları, otogarda iftarlık kumanya paketi ile Büyükşehir Belediyesi görevlileri karşılıyor. “Antalya’ya hoş geldiniz” diyen görevliler, vatandaşlara içinde sandviç, meyve suyu, hurma ve su bulunan acil iftarlık kumanyasından ikram ediyor. Otogar çalışanları da hizmetten faydalanıyor. Öte yandan, Tıp Fakültesi Acil Servisi, Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önü ile Sanayi, Migros, Çallı, Meydan, Hal, Demokrasi kavşaklarında iftarlık paket dağıtımı da devam ediliyor.

VATANDAŞ MEMNUN

Uygulama ellerinde bavulları ile kente yeni adım atan ve iftarı nerede açacağım telaşı yaşayan misafirlerin büyük beğenisini topluyor. Vatandaşlar memnuniyetini şu şekilde dile getirdi:

Şehirlerarası yolculuk yapan 52 yaşındaki Alp Güven “Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bu hizmet gerçekten takdire değer. Büyük sürpriz oldu. Birilerinin biz yolculuk yapanları da düşündüğünün bir göstergesidir. Bunu düşünenlerden Allah razı olsun” dedi.

Otogar çalışanı 56 yaşındaki Tahsin Çüner, “Kimisi bir işi için yollara düşüyor kimisi de otogarda çalıştığı için iftar vaktinde evine gidemiyor. Büyükşehir Belediyesi kumanya hizmeti ile niyetli birçok insanın imdadına yetişiyor. Çok güzel bir hizmet” diye konuştu.

57 yaşındaki Hüseyin Gökçe ise “Bizi de düşünen biri varmış. Bu hizmeti düşünenden, yapandan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim