Antalya’nın Kaş İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Yeşil Kaş Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Kaş Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula Kaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kooperatif başkanı Ahmet Hamdi Bakırcı ile 34 kişiden oluşan kooperatif üyeleri katıldılar.
 
Toplantının Divan Başkanlığını Erdal Hacıvelioğlu, Kâtip Üyeliği Yaşar Çetin, Mali Danışmanlığı ise Mali Müşavir Mehmet Karabaş yaptılar.
 
Toplantı Aziz şehitler için gerçekleştirilen saygı duruşu ile başladı. Daha sonra toplantı gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Kooperatifin 2018 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu okundu ve yapılan oylama sonucu kabul edildi. Ardından 2018 yılı denetleme kurulu raporu okunarak onaylandı. Gündemin 5 ve 6’ıncı maddelerinde yer alan 2018 yılı bilançosu ve gelir-gider tablosu hesapları incelendi. Kooperatifin 2018 yılı giderleri 124 bin 143 Türk Lirası olarak ibra edildi. 2019 yılının bütçesi görüşülerek tahmini bütçe 384 bin Türk Lirası olarak kabul edildi. Genel kurulda gündemin son maddesi olan üye aidatlarının işyeri metrekare ölçülerine göre 250 – 500 – 750 Türk Lirası olarak ödenmesi ve gecikme faizi olarak yüzde 3 oranının uygulanması görüşülerek kabul edildi.
 
Genel kurulda gündem dışı dilek ve temenniler bölümünde, kooperatifin 76 üyesinin hissedar olduğu tapuya kayıtlı 53 bin 137 metrekare arsası üzerinde 18 madde uygulamasının tamamlanarak, inşaat faaliyetlerinin 2020 yılının ikinci yarısına kadar planlanarak başlatılması ve bakanlıktan hibe desteğinin talep edilmesi konusu görüşülerek karara bağlandı. Kooperatifin bir sonraki genel kurulunun 2020 yılının ilk 3 ayı içerisinde yapılması hususu da karar bağlandı.
 
Editör: TE Bilisim