Türkiye'nin ilk yunus gösteri merkezi Dolphinland Yunus Gösteri Merkezi'ndeki 3 deniz kedisi, 3 yunus ve bir balina 10 yıldır yerli ve yabancı turistleri eğlendiriyor. Sevimli hayvanlar su topu oynayarak, resim yaparak, şarkı söyleyerek, çemberden atlayarak seyircilere güzel anlar yaşatıyor.

Dolpinland, 2016 yaz sezonunun ilk turistlerini ağırlamaya başladı. Dolphinland Yunus Gösteri Merkezi'ndeki gösterilerde ilk olarak sahneye çıkan deniz kedileri 'Daşa', 'Gena' ve 'Rima' önce seyircileri selamlıyor. Daha sonra şarkı söylemeye başlayan deniz kedileri, özellikle çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

 Deniz kedilerinin ardından 'Alişya' ve 'Suera' adlı yunusların gösterisi başlıyor. Su topu, resim yapma, şarkı söyleme ve çemberden atlama gibi gösteriler yapan yunuslar, gösterilerini Rusya'nın ünlü halk şarkısı 'Kalinka' eşliğinde dans ederek tamamlıyor. İsteyen seyirciler, gösterinin ardından yunuslarla hatıra fotoğrafı çektiriyor. 

 Merkezde son olarak 'Mila' adlı beyaz balina sahneye çıkıyor. Sevimli hareketleriyle izleyicileri adeta büyüleyen beyaz balina, dev cüssesine rağmen çemberden atlayarak beğeni topluyor. Şarkı söyleyen ve seyircilerle su topu oynayan Mila'nın en büyük zevki ise izleyicileri ıslatmak.

 İki bölüm olarak gerçekleşen gösteri bir saat sürüyor. Gösteri esnasında sevimli deniz canlılarına, eğitmenleri eşlik ediyor. Yunuslara sarılarak sevgisini gözler önüne seren eğitmeni, deniz memelisini öpücüğe boğuyor. Heyecan içinde şovu izleyen turistler, şov sonrası yunuslarla hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya giriyor. Fotoğraf çekiminin ardından yunus, balina ve deniz kedileri bir dahaki şova kadar dinlenmek için özel havuzlarına alınıyor.






Editör: TE Bilisim