Kaş’ta plastiksiz işletmeler projesi toplantısı 7 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

   Kaş’ta plastiksiz işletmeler projesi toplantısı Çukurbağ Yarımadası'nda Aquarius Otel'de saat 14:00’da basın toplantısıyla başlayacak.

KAŞ’TA ETKİLİ HUTBE SUNUMU HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ KAŞ’TA ETKİLİ HUTBE SUNUMU HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

e753b1aa-cab3-4e68-94ce-c66302df0d29

   Plastiksiz İşletmeler ile Etki Pozitif Dönüşüm: Kaş ve Gökçeada Projesi, belirlenen iki uygulama alanı olan Kaş ve Gökçeada’da 2023 yılı Ocak ayında Etki Çemberleri Vakfı tarafından Raw Vakfı ortaklığında uygulamaya kondu. Proje, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına (SKA3, SKA13 ve SKA14) katkıda bulunmak üzere, Birleşmiş Milletler GEF Küçük Destek Programı (SGP)- Plastik İnovasyon Programı kapsamında destekleniyor ve yerel yönetimler projeye katkı veriyor.

   Koton işbirliği ile Kaş projesini tanıtmak ve plastik sorununu ele almak için 7 Haziran Çarşamba günü Çukurbağ Yarımadası'nda Aquarius Otel'de  Basın Mensuplarına yönelik etkinlik düzenlenecek .

   Etkinlik, plastik sorununa dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için birbirinden değerli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek. Denize ve doğaya olan sevgisini dalışlarıyla ifade eden ünlü dalgıç Şahika Ercümen de etkinlikte yer alacak ve etkileyici bir dalış gösterisi gerçekleştirecek.

   Bası toplantısına Kaş Kaymakamı Murat Öztürk ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Koton Yönetim Kurulu Üyesi ve Eş başkanı Gülden Yılmaz, Etki Çemberi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Gezgüç, UNDP-GEF-SGP Türkiye Ulusal Direktörü Gökmen Argun, RAW Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Melinda Watson katılacak.

159f0ee7-9796-4f5a-91e6-7bd2424d7fec

Editör: ADEM AYDIN