AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, "Terör operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye bu kamburuyla yaşayamaz, sıçrayamaz, koşamaz, ilerleyemez. Onun için bu kamburunu mutlaka atmak durumunda" dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Korkuteli'ni ziyaret etti. Parti binasında İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız ve ilçe yöneticileriyle birlikte açıklama yapan Sena Nur Çelik, terörle mücadeleye değindi. Bunun sadece bugünün mücadelesi olmadığını söyleyen Milletvekili Çelik, "Bu mücadele biz bu topraklara ayak bastıktan, bu topraklar bize vatan olduktan sonra sürekli devam eden bir mücadele. Rabbim bu mücadelede bizim yardımcımız olsun. Terörle mücadele ediyoruz ve bu mücadeleyi terör örgütü tamamen silahları bırakıp, gömüp, üzerine beton döküp Türkiye'nin sınırlarını terk edene kadar da kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

'MÜCADELEYİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ'

Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti'ne diz çöktüremeyeceğini, ülkenin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine kast edemeyeceğini kaydeden Milletvekili Çelik, "Böyle bir şeye yeltenenlerin sonunun ne olduğu ortada. Kurtuluşu çukurda arayanların gideceği yer magma tabakasıdır. Bunu herkesin bilmesi lazım. Bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Terör operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye bu kamburuyla yaşayamaz, sıçrayamaz, koşamaz, ilerleyemez. Onun için bu kamburunu mutlaka atmak durumunda. Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, diri olmasına mani olan ne varsa tek tek ortadan kaldırılacak. Bunun başında da terör örgütü PKK geliyor" diye konuştu.

'DOĞALGAZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR'

Sadece Antalya'nın değil tüm ilçelerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanması noktasında kendini sorumlu hissettiğini aktaran Milletvekili Çelik, "Enerjiden sorumlu milletvekili olarak ilçe için en elzem sorun olan doğalgaz için çalışmalarımız bakanlık nezdinde devam ediyor. Bu konuda gelişme olursa sizleri bilgilendireceğiz. İlçelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız, bir taraftan da Antalya ve ilçelerini geleceğe birlikte hazırlayacağız" dedi.
Editör: TE Bilisim