Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Konyaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın Demre ve Kaş ilçelerini ziyaret etti. Demre İyi Parti Belediye adayı avukat Okan Kocakaya ve Kaş CHP Belediye Başkanı adayı mali müşavir Hayri Süt’ün seçim bürolarının açılışını yaptı. İki ilçede de Böcek, coşkuyla karşılandı.

Böcek’e, Demre ve Kaş ziyaretlerinde Antalya Milletvekileri Aydın Özer, Cavit Arı, Hasan Subaşı, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Kumluca Belediye Başkan adayı Mustafa Köleoğlu, Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban ve kardeşi başpehlivan Turan Balaban eşlik etti. Böcek’i, Demre girişinde İyi Parti Demre Belediye Başkanı adayı Avukat Okan Kocakaya, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Millet İttifakı’nın Belediye Meclisi üyesi adayları ve çoşkulu bir kalabalık karşıladı.

Millet İttifakı Seçim Bürosu önünde coşkuyla ve mehter takımının çaldığı marşlarla karşılanan Böcek, Demrelileri selamladı. Ardından sahnede milletvekilleri ve adaylarla halkı selamladı. Açılışta ilk konuşmayı yapan Millet İttifakı Demre Belediye Başkan adayı İyi Partili avukat Okan Kocakaya; bu alandaki manzara bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Demreli’nin, Demre’nin geleceğine sahip çıktığını gösteriyor. Bu bir Demre aşkıdır. Bu aşkın şiirini birlikte yazacağız. Bu şiirde kapalı kapılar ardında iş çevrilmeyecek. Belediyenin kapısına rüşveti alanda, verende şeytandır yazacağız. 26 bin Demreli’nin görüşüne değer vereceğiz. Ötekileştirmeden, kalp kırmadan, herkesi kucaklayarak engelleri aşacağız. Belediye Başkanı olduğum zaman başka işim olmayacak. Kum, çakıl ve beton santralim olmayacak. Yorulmadan, yılmadan, çalışacağıma, sizlerin sesi olacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum dedi.

Böcek’i Kaş’ta, Kaş CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, CHP Kaş Belediye Başkanı adayı Hayri Süt, eski Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin ve CHP’liler ve İyi Partililer tarafından çoşkuyla karşıladı.
Kaş Millet İttifakı ve CHP Belediye Başkanı adayı Hayri Süt yaptığı konuşmada; her derde derman belediyecilik anlayışımızla Kaş’a hizmete geliyoruz. Biz yaptık oldu anlayışı ile değil, dinleyerek, anlayarak, çözüm üreten
bir dünya markası yapacağız. Kaş’ı başta turizmde olmak üzere, tarımda hakettiği yere taşıyacağız. 12 ay turizm yapılan bir kent yapacağız dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı CHP’li Muhittin Böcek de iki ilçede de yaptığı konuşmalarda; 25 yıllık siyasi yaşamımda bu topraklara hizmet etmek için çalıştım. Şimdi de Kaş’tan Gazipaşa’ya, Elmalı’dan Akseki’ye, İbradı’ya, Gündoğmuş’a kadar hizmet etmek için yola çıktım. Biz biz eden Antalyalılar’ı mutlu etmek, hizmet etmek için yola çıktık. Ben demek Demre demek, Kaş demek. Bana Torosların çocuğu, yörük çocuğu demek uyar. Tarladan, seradan gelmiş biri demek uyar. Ama ben içinizden biriyim. Bölgenin sorunlarını çözmek için yola çıktım. Ancak bölgenin sorunları halleri kapatmakla, komisyonculara, üreticilere terörist demekle sorunu çözemezsiniz. Sorunu üreticiyi destekmekle, üretimi artırmakla çözebilirsiniz. Yapmasını, sorunları çözmesini bilemeyenlerle, sorunları çözecekleri Demreliler, Kaşlılar ayırt edeceklerdir. Buraya dürüstçe yapacaklarımı anlatmaya geldim. Uçuk, kaçık projeler anlatmaya gelmedim. Gerçekleştireceğim projeler, halka dönük olacak; ranta dönük olmayacak. Öyle projeler açıklıyorlar ki, sanki 5 yıldır Antalya’yı onlar yönetmiyor. 17 yıldır bu ülkeyi onlar yönetmiyor. Bu kutsal görevi bize verdiğiniz takdirde, Demrelilerin, Kaşlıların sorunlarını çözeceğiz. Üreticiye, halka dönük projeleri yaşama geçireceğiz. Gençlerimizi, kadınlarımızı üretime katacak projeleri yaşama geçireceğiz. Bizim görevimizde sen ben olmayacak. Biz olacağız dedi.

İki ilçede de yapılan konuşmaların ardından seçim bürolarının açılışı yapıldı.
Editör: TE Bilisim