Millet İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, her kesimden insanla görüşüyor, kucaklaşıyor. Muhittin Böcek, Döşemealtı Sanayici İşadamları Derneği ile yaptığı toplantı sonrasında Kemer, Demre ve Kaş İlçelerinde hemşehrileriyle buluştu.

KAŞ’TA MEŞALELERLE KARŞILANDI

Seçim çalışmaları için günün geç saatlerinde seçim otobüsü ile Kaş’a geçen Başkan Adayı Böcek, burada meşaleler ile karşılandı. Muhittin Böcek, Gazipaşa’dan Kaş’a köy köy gezdiklerini her fırsatta ifade ettiğini belirterek, bu günde Antalya’nın en batı ilçesinde hemşehrileriyle bir arada olduklarını söyledi. Başkan Adayı Böcek, 23-24 Mart günlerinde seçim çalışmalarına Elmalı ve Korkuteli İlçelerinde devam edecek.

 Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı CHP’li Muhittin Böcek, Kaş İlçesi’ne çıkarma yaptı. Gün boyunca Kaş’ta vatandaşlar buluştu. Kaş’a bağlı Kasaba ve Kınık Mahallesi’nde düzenlenen mitingte bir konuşma yaptı. Böcek, Kaş’ta her gittiği yerde coşku ile karşılandı.

  CHP Antalya Büyükşehir belediye Başkan Adayı Böcek, Kaş çıkarmasına sabah saatlerinde Kasaba Mahallesi’nde yaptığı açık hava toplantısı ile başladı. Buradan otobüsle Dirgenler ve Karadağ mahallelerine geçerek halkı selamladı. Otobüsle Kalkan Mahallesi’ne geçen Böcek, burada kıldığı Cuma Namazı’nın ardından Kalkanlılar’ı selamladı. Buradan Kınık Mahallesi’ne geçti. Böcek’in Kaş çıkarmasına, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, eski Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, CHP ve İYİ Parti il yöneticileri katıldı.

   Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kınık mitinginde yaptığı konuşmada; Kaş’a hayırlı bir günde geldiğini belirterek; sizlerle Antalya’da, Kaş’ta, Kınık’ta neler yapacağımızı konuşmaya geldim. Benim için sizden biri diye anons edildim. Evet keçinin, ineğin sütünün peynirinin parası ile büyüyen, çiftçilik, otobüs şoförlüğü yaparak bugünlere gelen sizden biriyim. 20 yıldır Konyaltı İlçesi’ne belediye başkanı olarak hizmet ettim. Artık Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar hizmet etmek için yola çıktım. Ülkemizde sıkıntı var, mutfakta sıkıntı var. Tarlada, serada, mutfakta yağın var. Bir de bize terörist dediler. Şakası bile çok kötü. Ben bu ülkenin birliğine, dirliğine, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün ilkelerine inanan herkesin adayıyım. Arkadaşların yüreğine korku düştü. Korkunun ecele faydası yok.

Bana teör örgütü şakşakçısı yakıştırması yapanlara sesleniyorum. Ben andımızla, 23 Nisan’la, 19 Mayıs’la, 30 Ağustos’la, 29 Ekim’le, Türkiye Cumhuriyeti ile büyüdüm. Biz üretmek için, kırsalda kalkınma sağlamak için geliyoruz. Hayvancılığı yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz. Haksızlığı uğramış herkesin sesi olmak için geliyoruz. 3-4 gündür sosyal yardım alan vatandaşlara telefon açıyorlar. Muhittin Böcek gelirse yardımlar kesilecek diyorlar. Yapmayın, Muhittin Böcek 25 yıldır ihtiyaç sahibi olan herkese yardım yapıyor. Ama reklam yapmıyor. Çünkü bir elin verdiğini diğeri göstermez.

Bunların yardımı reklamla oluyor. Sayın Türel’e sesleniyorum. Benim ailemle uğraşmayın. Ben ağzımı açarsam çok şey söylerim. Ama ben sizin seviyenize inmeyeceğim. Seçimi kaybetme telaşı başladı. Ateş bacayı sardı. Yalan var, dolan var. Bu halkı kandıramayacaksınız. Suyu beş tona kadar bedava yapacakmış. Şehir içi otobüsü bedava yapacakmış. Beş yıldır Antalya’yı ben mi yönetiyorum. Sen mi ? Niye yapmadın şimdiye kadar. Elinden turan mı var dı ?

Toptancı haller Büyükşehir yönetiminde. Toptancı haller kapatımasın dedim hiç, sadece 31 Mart’ı kurtarmak için konuşuyorlar. Bu tanzim satışlar yanlıştır, tanzim satışla fiyatlar düşmez dedi mi Türel, duydunuzmu mu hiç? Sizin verdiğiniz vergileri çarçur ediyorlar. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni, Türkiye’nin en borçlu beşinci belediyesini yaptılar. Konyaltı projesine 277 milyon lira gömdüler. Adrese teslim ihale ile yıllık kaç liraya kiraya verdiniz? Bunları söyleyin vatandaşa. Boğa Çayı Projesi’nin yalnız danışmanlık ücretine bir milyon 400 bin lira verdiniz. Bunları açıklayın. Sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğim takdirde 19 ilçede, 913 mahallede gece gündüz koşma, ayırımsız hizmet sözü veriyorum. Kaş’ın sorunlarını çözme sözü veriyorum. Temizlemedikleri için seralarınızı bu kış su basan kanalları temizleme sözü veriyorum. Bir ilçenin sorunlarını çözerken o ilçenin belediye başkanı, muhtarları ile birlikte karar alma sözü veriyorum. Ben değil biz olma sözü veriyorum” dedi. Böcek, Kınık mitinginin ardından Kaş’a bağlı Gömbe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

KEMER’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Büyükşehir Adayı Muhittin Böcek, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için katıldığı Kemer’de, Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ve hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Açılış öncesi yaptığı konuşmada mevcut yönetimi eleştiren Muhittin Böcek şöyle konuştu; “Antalya için hazırladığımız projeler halkın derdine derman olacak projelerdir. Tarımla ilgili halden anlayan bir başkanınız var. Antalya’nın çok önemli sorunları var. Hep birlikte bu sorunları çözeceğiz. Bizim karşımızda aday olanlar projelerini açıklamışlar. Siz ilk önce 2004-2009, 2014-2019’da halka verdiğiniz sözleri tutun. İlk defa aday olmuş gibi proje açıklıyorlar. Bunca yıldır neredeydiniz.” Başkan Adayı Böcek, daha sonra katılımcılarla birlikte seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Muhittin Böcek, ardından Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ve beraberindeki heyetle birlikte Kemer’de esnafı ziyaret etti.

DEMRE’DE BAYRAM COŞKUSUNDA MİTİNG

YENİ BİR ANLAYIŞ

Kemer’deki programları sonrası seçim çalışmaları için Demre’ye geçen Başkan Adayı Böcek, burada da Millet İttifakın Demre Belediye Başkan Adayı Av. Okan Kocakaya ve bölge halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen miting de konuşan Muhittin Böcek, göreve seçilmesi halinde Antalya’yı yerelden kalkındıracaklarını söyledi. Antalya'da yaşayanların refah seviyelerinin artırılmasının temel hizmet anlayışı olacağını vurgulayan Muhittin Böcek, alışılagelmiş belediyecilik anlayışının kendi döneminde sona ereceğini söyledi. Antalya'nın planlı, kurallı ve kimlikli bir kent olması için A'dan Z'ye çalışmalar yaptıklarını anlatan Böcek, projeleri bunlara göre hazırladıklarını aktardı. “O kan Kocakaya’yı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum.” Dedi.

Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı CHP’li Muhittin Böcek, Demre’nin Köşkerler Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. Mitingte, Böcek’e büyük sevgi gösterildi. CHP ve İyi Parti tarafından Demre’ye bağlı Köşkerler Mahallesi’nde düzenlenen gece mitingine, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı,  Millet İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Muhittin Böcek, İyi Parti Antalya İl başkanı Ahmet Aydın, Millet İttifakı Demre Belediye Başkan Adayı İyi Partili Avukat Okan Kocakaya, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin,  CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, belediye meclisi üyesi adayları ve yaklaşık beş bin kişi katıldı. Miting, Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ile başladı. Hep birlikte İstiklal Marşı okundu.

 Mitingte ilk konuşmayı yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın yaptığı konuşmada” AKP’nin yandaş gazetleri, benim için sayfa sayfa ülkücüyüm diye gezen biri yazıyor. Evet ben ülkücüyüm. Ben eski Ülkü Ocakları ve MHP İlçe Başkanıyım. Edilinceye kadar MHP’de politika yaptım. Ama bu bozuk düzene, hakarete isyan ettiğim için beni ve arkadaşlarımı partiden attılar. Bize hayvan diye hakaret edenlere oy vermedim. Vermem de. İyi partili olmaktan, Millet İttifakı’nın bir üyesi olmaktan onur duyuyorum” diye konuştu.

    Antalya Milletvekili Cavit Arı da yaptığı konuşmada; Şu karşıda gördüğünüz Köşkerler İlkokulu, Köşkerler Köy Konağı benim Antalya İl Genel Meclisi Başkanı olduğum dönemde yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye başkanı olarak Muhittin Böcek, Demre Belediye Başkanı olarak Okan Kocakaya el ele vererek Demre’yi dünyaya açılan bir pencere yapacaklar” dedi.

   Demre Belediye Başkanı Adayı Okan Kocakaya da yaptığı konuşmada; Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu’yu beton santraline göndermeye dokuz gün kaldı. Bunu anladı ki mitinglerinde bana hakaret ediyor. Bana okumuşun geri zekalısı diyor. 15 yıldır nerdeydin diyor. Sürekli bağırıp, çağırıp, küfür ediyor. Demre’yi, uçuracağız diyor. Ama 15 yıldır hep kendi uçtu. Ben kimsenin kimseden korkmadığı, huzurlu bir Demre diyorum. O kavga diyor. Şunu söyleyeyim. Benim belediye başkanlığımda, Demre Belediyesi’nin ihaleleri herkese açık olacak. Belediyenin gelir ve giderlerini her yılın sonunda büyük bir levha halinde belediyeye asacağım. Belediyede çalışan kardeşlerim rahat olsun. Kimsenin ekmeği ile oynamayacağım”dedi.

   Sahneye büyük bir coşku ile çıkan Muhittin Böcek ise yaptığı konuşmada” Bugün Antalya’da bir şehidimiz var. Şehidimiz Sertaç Yavuzeş’e Yüce Allah’tan rahmet diliyorum diyerek başladığı konuşmasında; Okan Kocakaya başkan Demre için projelerini anlattı. O projelerin hepsine imza atıyorum. Ben siyasette çalmada, çırpmadan bugünlere geldim. 1999 yılında Konyaltı Belediye Başkanı olduğum zaman Konyaltı İlçesi’nin bir düşünün. Sadece 4 okul vardı. Bugün 54 okulu olan dev bir ilçe haline geldi. Artık 9 gün sonra Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar hizmete 9 gün kaldı.

Korkunun ecele faydası yok. Son günlerde Türel’in trolleri bana saldırmaya başladı. Utanmadan Antalya Büyük Şehir Belediyesi’nden sosyal yardım alan vatandaşlara telefon açıyorlar. Muhittin Böcek seçilirse yardımları kesecek diyorlar. Muhittin Böcek 25 yıldır ihtiyaç sahiplerine yardım yapıyor. Ama bu yardımların reklamını yapmıyor. Ama siz 5 yıl önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğiniz zaman sizin gibi düşünmüyor diyerek, belediye çalışanlarını darmadağın ettiniz. Biz göreve geldiğimiz zaman o arkadaşlarımız geri gelecek. Bizim gibi düşünmüyor diye hiçbir belediye çalışanı yerinde edilmeyecek. Ancak çalışmadan bankamatikten maaş alan troller geri gelemeyecek.

Utanmadan bizi terörle ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Diyarbakır’da Şirvan Perper’in elini havaya kaldırmanlar, Habur sınır kapısına hakimlerimizi, savcılarımızı gönderenler, Oslo’da, Dolmabahçe Sarayı’nda pazarlık yapanlar, Demreli üreticiye, komisyoncuya, Muhittin Böcek’e terörist diyemezler. Terörle ilişkilendiremezler. Ben yasakladığınız andımızla, İstiklal Marşı ile, Atatürk ilke ve devrimleri ile büyüdüm. Meydanlarda CHP’li, İyi Partili belediyeler parayı nerden bulacak diyorlar. Dört dönemdir muhalefetteki Konyaltı Belediye Başkanı olarak nereden bulduysam oradan bulacağım. Çalmayacağız, çaldırmayacağız.

Üreteceğiz, üreterek büyüyeceğiz. Konyaltı sahili’ndeki tesisleri değerinde ihaleye vererek, yandaşları zengin etmeyerek parayı bulacağız. Konyaltı’nı kimlere, nasıl peşkeş çektiğinizin hesabını soracağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni, Türkiye’nin beşinci borçlu belediyesi yaptınız. Konyaltı Belediyesi’nin nasıl borçsuz belediye yaptıysam öyle yöneteceğim. Demre’ye ne gerekli ise yapacağız. Bu coşkulu kalabalığı gördükten sonra, bana sarılan bacılarımın göz yaşının gördükten sonra Demre Belediyesi’ni, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş belediyesi yapacağız.Benim dönemimde arkadaş, akraba Antalyaspor’a başkan olmayacak. Sporla, siyaseti birbirine karıştırmayacağız. Kırkpınar’ı görmemiş biri güreşçilere sahip çıkacağım diyor. Çiftçiye elektriği bedava vereceğim diyor. Şimdiye kadar niye vermedin.Öyle anlatıyorlar ki meydanlarda, sanacaksınız ilk kez aday oluyorlar. Muhalefet partisini adayı kendileri. Bizim projelerimiz bilim insanlarının hazırladığı, ayakları yere basan, öyle uçuk kaçık değil, Antalya’ya barış huzur getirecek projeler” dedi.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim