CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Kaş Seçim Koordinasyon Merkezinin Açılış ve Aday tanıtım törenine katıldı. Açılışa CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kumluca İYİ Parti İlçe Başkanı, Bekir Bircan, Demre İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İYİ Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Hayri Süt, Önceki Dönem CHP Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Belediye Meclis Üyeleri, CHP Belediye Meclis Adayları, Partililer ve Vatandaşlar katıldılar.
 
Başkan Adayı Muhittin Böcek törende vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Böcek Konuşmasında ; “Bizler bizi aday eden ve seçenleri mutlu etmek için varız. Antalya’nın en önemli projelerine imza attık ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu hizmetlerimizi yaparken tüyü bitmemiş yetim hakkını koruyup gözetiyoruz.Doğup büyüdüğümüz cam seralarından geldiğimiz Antalyamıza hizmete devam edeceğiz.Katılımcı yönetim anlayışımız ile bugüne kadar çalıştık. Bundan sonrada devam edeceğiz.İktidar partisi yeni yönetime başlamış gibi projelerden bahsediyor. Bu güne kadar neden yapmadıklarını açıklayamıyorlar. Antalya da 94 belediyemiz vardı, 74’ünü kapattılar. Ekonominin çiftçimizin hali ortada. 25 yıldır siyaset yapıyorum. Belediyelerimizi bu güne kadar ötekileştirmedik. 25 yıldır Kimseyi işten çıkarmadık. Bundan sonrada çıkarmayacağız. Projelerimiz ile gençlerimiz geleceğe umut ile bakacaklar.Ben, Sen, Yok biz birlikte yaparız.” Dedi.
 
 
CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul da törende yaptığı konuşmasında hesap verebilen bir belediyecilik yapacaklarını ifade ederek şunları söyledi; “   Şeffaf belediyecilik anlayışı ile kentlerimizi yöneteceğiz. Geleceğimize sahip çıkacağız. Halkımız bizim başkan dürüsttür diyecekler.Antalya ve Türkiye için çalışacağız. Vatandaşımız oylarını kullansın, biz sahip çıkacağız. 31 Marttan sonra hep birlikte baharı yaşayacağız.” Dedi.
 
 
CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Hayri Süt ise konuşmasında; “ Her derde derman belediyecilik anlayışımız ile Kaş’ımıza hizmet etmeye geliyoruz. Yaptık oldu değil, Dinleyerek, anlayarak,çözüm üreten bir anlayış için bu göreve talibiz.Sivil toplum kuruluşlarımıza, kadınlarımıza,gençlerimize, emekli ve yaşlılarımıza hizmet edeceğiz.Atatürk Kültür Merkezi projemizi kısa sürede gerçekleştireceğiz.Uluslararası festivaller, sanat faaliyetleri ve diğer projelerimiz ile Kaş’ımızı hak ettiği yere çıkaracağız. Turizm öncelikli yatırımlarımızı gerçekleştireceğiz. 12 ay sürdürülebilir turizm ile Kaş’ı eski günlerine döndüreceğiz. Vatandaşlarımızın katılımını sağlayarak kentimizi birlikte yöneteceğiz.” Dedi.
 
Konuşmaların ardından belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeliği adayları hep birlikte podyuma çıkarak partililer selamladılar ve çiçek dağıttılar.

 
Editör: TE Bilisim