Antalya'nın Kemer İlçesi'nde partililer arasında arbede çıktı. Olay sırasında darp edildiğini söyleyen Mustafa İşleker, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur'un yeğeninin kendisine tekme attığını öne sürerek, şikayetçi olduğunu söyledi.

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, partisinin Kemer ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Başkanı Erdem Cesur ve partililer hazır bulundu. Milletvekili Kara ve beraberindekiler parti binasından ayrıldıktan sonra bazı partililer arasında tartışma yaşandı. Tartışma sonrası çıkan arbedede Mustafa İşleker göğsüne aldığı darbe sonrası yere düştü. Başını kalorifer peteğine çarpan İşleker baygınlık geçirdi. Ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülen İşleker tedaviye alındı.

"GÖĞSÜME TEKME ATTI"

Tedavisinin ardından gazetecilere açıklama yapan Mustafa İşleker, tartışma sırasında CHP üyesi Gökçe B.'nin kendisine hakaret ettiğini öne sürdü. Arbede sırasında CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur'un yeğeni C.B.'nin göğsüne tekme attığını iddia eden İşleker, C.B.'den şikayetçi olduğunu kaydetti. Görgü tanıklarından Mehmet Erol Karamermer de C.B.'nin İşleker'e tekme attıktan sonra kaçtığını savundu. 

"YAŞANMASINI İSTEMEZDİK"

CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Parti binamızda yönetim kurulu üyelerimiz sohbet ederken, ilçe yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcımız Gökçe B., Mustafa İşleker isimli parti üyemizle karşılıklı tartışma neticesinde birbirlerine hakaret etmişler. Yapılan hakaretlerden sonra arbede yaşanmış ve karşılıklı olarak taraflar birbirinden şikayetçi olmuşlardır. Partimizde bu tarz olayların yaşanmasını istemezdik. Birlik ve beraberlik sağlayarak önümüzdeki süreçte yerelde ve genelde iktidara yürüyoruz, birlikte bunu başaracağız."
 
Editör: TE Bilisim