CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek'in cumartesi günü düzenleyeceği proje tanıtım toplantısına katılacak.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Şubat Cumartesi günü Antalya'ya gelecek. Kılıçdaroğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Muhittin Böcek'in, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde saat 14.00'teki proje tanıtım toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu'nun geleceğini duyuran Böcek, “Değerli hemşehrilerim, heyecan duyduğum bir haberi paylaşmak isterim. Üzerinde titizlikle çalıştığımız projelerimiz hazır. Cumartesi günü 7'den 77'ye hazırladığımız projeleri sayın Kılıçdaroğu'nun da katılımlarıyla açıklayacağım" dedi.

HDP, ANTALYA'DA BÖCEK'İ DESTEKLEYECEK

Halkların Demokratik Partisi (HDP), Antalya'da Büyükşehir Belediyesi için aday göstermedi. Alanya, Döşemealtı ve Aksu'da belediye başkan adayı çıkartan HDP, Büyükşehir seçiminde CHP'nin adayı Muhittin Böcek'i destekleyecek.

24 Haziran genel seçimlerinde Antalya'da 108 bin oy alarak Antalya'da bir milletvekili (Kemal Bülbül) çıkaran HDP, Antalya Büyükşehir Belediyesi için aday göstermedi. 19 ilçede meclis üyesi adayı belirleyen HDP, Alanya'da Ziynet Bol ve Mehmet Şirin Filiz'i, Döşemealtı'nda Medeni Kaya ve Firdevs Yıldırım'ı eş başkan adayları, Aksu'da da Abdullah Kesir'i aday gösterdi.

BÖCEK'İ DESTEKLEYECEK

HDP Parti Meclis üyesi Nihat Akkaya, Büyükşehir seçiminde CHP'nin adayı Muhittin Böcek'i destekleyeceklerini söyledi. Aday göstermedikleri ilçelerden biri olan Kepez'de CHP'nin adayı Murat Dinç'i destekleyeceklerini aktaran Akkaya, CHP'nin Muratpaşa ve Konyaaltı adaylarını desteklemeyeceklerini kaydetti. Akkaya, “Konyaaltı ve Muratpaşa'nın CHP örgütleri, bizimle hiçbir şekilde bağlantı kurmadı. AKP'nin ötekileştirme politikasına onlar da uydu. Bu nedenle bu iki ilçedeki adayları desteklemeyeceğiz" dedi. 
Editör: TE Bilisim