Demokrat Parti’nin (DP) Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan oldu. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Kaş Belediye Meclis Üyeliği ve Antalya Büyükşehir Meclis Üyeliği görevi ile Partisinden istifa eden Erol Demirhan düzenlenen tören ile Demokrat Parti’ye katıldı.  Demirhan partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde Kaş Belediye Başkan adayı oldu.
 
   Törene Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Demokrat Parti’nin Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, Demokrat Parti İl  Koordinatörü  Ali Yalçın Aşkın, Eski Kınık Belediye Başkanı Ali Koçak, Anavatan partisi Kaş Eski İlçe Başkanı Ahmet İrbeç, DYP Eski İlçe Başkanı İrfan Hamarat, Kaş Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Özen, Hasan Nusret Baysal, Şükrü Koçak, Mehmet Eriş, İbrahim Nişanci, İl Genel Meclisi Üye Adaylar Mehmet Kesten, Kazım Abukan ile İş Adamlarından Celal Özen, Yusuf Aydemir, İrfan İrbeç, Abdullah Hamarat, Fuat Ekizoğlu , Mutlu Koçak, Fahri Toksoy, Suat Ekizoğlu katıldılar.
 
  Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal törene telefon ile bağlanarak Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan’ı tebrik etti. Uysal partililere yaptığı konuşmasında; “ Değerli dava arkadaşlarım. İnşallah hayırlı bir başlangıç olur. Erol Demirhan başkanımın şahsında hepimiz için hayırlısı olur. Önemli bir seçim süreci yaşıyoruz.Öncelikle seçimlerin , huzur içerisinde emniyet içerisinde geçmesini temenni ediyoruz.Elbette yerel seçim olmak ile beraber, Ülkemizin çok can alıcı meseleleri var.Bu seçim sürecinde bildiğimiz doğrudan şaşmadan, ideallerimizden şaşmadan,ölçülerimizle demokrat parti olarak yeniden Türkiye’yi ifade etmek istiyoruz.Bu süreç hem bizler için, hem milletimiz için hayırlara vesile olur.” Dedi.
   
  Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Erol Demirhan’ı Partilerinin Kaş Belediye Başkanı Adayı olarak açıkladıktan sonra, parti rozetini takarak hayırlı olsun dedi. İl Başkanı Hasan Ali Kartal, törende; “ Kaş’a Sayın Genel Başkanımın selamlarını getirdim. Erol Demirhan Başkanım siyasete yabancı değil. Ülke yönetmeye yabancı değil. İki dönem Belediye Başkanlığı,bir dönem Büyükşehir Meclis Üyeliği ve Kaş Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Kaş Belediyesini çok iyi yöneteceğine inanıyoruz, kendisine güvenimiz tamdır. Ekibi ve kurmayları ile göreve hazırdır. Erol Başkan ve ekibi seçimi geçmiş dönemlerden çok daha da farkla kazanacaktır. Kaş için hayırlısı olsun diliyoruz “ diye konuştu.
   
  Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan ise yaptığı konuşmada; “ Bizim ittifakımız halk ile  olan bir ittifak.Hep beraber yola çıktık.Kaş’ımızı yönetmeye talip olduk.  Başarılı olacağız “ dedi.
 
 
  Konuşmaların ardından Partiye yeni katılan DYP Eski İlçe Başkanı İrfan Hamarat, Kaş Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Özen, Hasan Nusret Baysal, Şükrü Koçak, Mehmet Eriş, İbrahim Nişancı, İl Genel Meclisi Üye Adayları Mehmet Kesten, Kazım Abukan, Celal Özen, Yusuf Aydemir, İrfan İrbeç, Abdullah Hamarat, Fuat Ekizoğlu , Mutlu Koçak ile Fahri Toksoy’a Parti rozetlerini İl Başkanı Hasan Ali Kartal hayırlı olsun temennisi ile taktı.
 
   Kaş’a bağlı Ova Mahallesi’nde doğan 62 yaşındaki Erol Demirhan, 1984-1992 yıllarında Kaş’a bağlı Ova Mahallesi’nde muhtarlık yaptı. 1992- 2004  yıllarında Doğru Yol Partisi’nden seçilerek Ova Belde Belediye Başkanlığı yaptı. 2004-2009 yıllarında AK Parti’den seçilerek Ova Belde Belediye Başkanlığı yaptı.
 
  2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’den Kaş ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi seçildi. 5 yıl Belediye Meclisi üyeliğini yürüten Demirhan, Ocak 2019 tarihinde Partisi ile Kaş ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliğinden istifa etti. Üniversite Mezunu Olan Erol Demirhan Evli ve 3 Çocuk Babası.

 
Editör: TE Bilisim